Letecké spojení mezi Novým Zélandem a Austrálií bude obnoveno v dubnu. Singapur se v květnu otevře mezinárodním cestujícím.

Oznámení, že 19. dubna bude zřízena „bublina“ mezi Austrálií a Novým Zélandem, která umožní obnovu pravidelného leteckého spojení, poslala v úterý akcie leteckých společností regionu Asie-Pacifik nahoru. Akcie Qantasu stouply v úterý o 3,14 % a Air New Zealand o 5,8 %. Rostly také akcie Korean Air Lines, Japan Airlines a ANA All Nippon Airways.

Singapurský regulátor oznámil, že od května bude přijímat Singapur mezinárodní cestující, kteří budou používat Travel Pass organizace IATA (International Air Transport Association). Akcie Singapore Airlines stouply o 0,78 %. (Foto: Star Alliance, planes.cz)


Fotografie k článku


Související fotky


Související články

Související kategorie

Komentáře



pan Petr - nepřihlášený host (...121.161...)
06.04.2021 23:05
scifi

Travel Pass organizace IATA je iluze, jenom "PR projekt" v krizi, zadne reseni... Jake staty, jake vakciny, proc (ne)ockovani, jak dlouho ma vakcinace "zivotnost", ti co COVID prozili.... k tomu zber osobnych dat... Stejna blbost jak EU von "Lejnove" napad zavanejici fasizmes, kategorizaci "nad-lidi (ockovani) a pod-lidi..."

Celkem 1 záznam

Partneři


Reklama
Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s tím, že využívá pro analýzy a přizpůsobení obsahu soubory cookie. Další informace