Detail fotografie

B747-436


Autor: Lukáš Herman
Datum pořízení: 13.07.2017
Počet hodnocení: 0×
Počet zobrazení: 1237×

Popis:

Oběd na lince LHR-JFK.




Kategorie a uživatelská alba

Kategorie:

Další fotografie


Komentáře



Pavel.A. (...182.141...)
31.07.2017 19:00

Takže už i BA se daly touhle cestou rádoby-úspor ?? letěl jsem s nimi před devíti lety , a to ještě i na letu PRG-LHR byl lepší servis .

Lukáš Herman (...31.157...)
22.07.2017 15:18
To Peter

Jídlo nakonec až tak špatné nebylo, až na ten salát, ten se fakt nedal :D potěšilo mě i jak často chodili a nabízeli nápoje, to bylo příjemné. S Emirates se to skutečně srovnávat nedá, ale nevím jestli je vůbec nějaká evropská aerolinka, která se s nimi srovnávat dá. A ano, let BUD-LHR byl klasický hladolet. Koneckonců stejnou cestou jdou i ČSA.
Co mě zaskočilo byla tekoucí klimatizace z panelů nad hlavami nebo spíše chování stevardů. Když mi tato "voda" kapala na nohy a po přinesení jídla i do jídla, tak mi jen řekli ať vydržím, že to přestane. Skutečně. Hodinu poté, co jsem držel ruku s kapesníčkem nad hlavou to přestalo :-)

Peter Pšenica (...102.164...)
22.07.2017 10:42
Sklamanie z BA

Som sklamaný z toho, čo sa stalo s British Airways za posledné roky. Na európskych letoch je všetko Buy on Board, teda ani vodu nedostanete zadarmo a tento obed na transatlantickom lete vyzerá tiež veľmi úboho. A potom západoeurópske a severoamerické aerolinky plačú, že im blízkovýchodní dopravcovia berú cestujúcich. Ani sa nedivím, keď túto úbohosť porovnám s tým, čo servírujú EK, QR a pod., tak toto je čistá tragédia. Kedysi hrdý British Airways... A o úrovni ich starších B777-200, ktoré lietajú napr. do Južnej Ameriky ani nehovoriac. AIG Group sa vydala veľmi zlým smerom. Kedy im konečne dôjde, že ušetriť 10 EUR na jedle pre cestujúceho sa rovná v mnohých prípadoch strate zákazníka. Pretože fixné náklady s naložením tohto úbohého "cateringu" majú stále rovnaké, takže tá úspora je skutočne smiešna... Palec dole British Airways.

Celkem 3 záznamy

Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s tím, že využívá pro analýzy a přizpůsobení obsahu soubory cookie. Další informace