Emirates masivně investují do nových interiérů a zlepšení služeb

  • 17.08.2022 08:00

Proti stávajícím trendům úspor, které postupně tradiční letecké společnosti přibližují lowcostům, pouze s vyšší cenovkou, investují Emirates (více zde) 2 miliardy dolarů do zlepšení svých služeb. Zlepšení pocítí cestující všech tříd a posílí image Emirates jako prémiového dopravce.

Investice půjde na obnovu interiérů 120 letadel a zlepšení služeb. Část investic směřuje na rozšíření produktu Premium Economy. Původně nesmělý experiment s třídou pro prémiové volnočasové cestující se setkal s mimořádným úspěchem.  

Cestující se díky zmíněným investicím dočkají nového a vylepšeného menu a zlepšené nabídky individuálního zábavného systému IFE, atd. Zlepšené menu je již nabízeno cestujícím první třídy, business a economy cestující budou mít nové menu od 1. září.  

Emirates investují také do palubního personálu, na jehož přípravě aerolinka spolupracuje s prestižní Ecole hôtelière de Lausanne.

Novou třídu Premium Economy si můžete prohlédnout ve formě  3D náhledu zde  nebo na videu zde.

(Emirates.com)


Fotografie k článku


Související fotky


Související články

Komentáře



Nebyly vloženy žádné komentáře.

Partneři


Reklama
Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s tím, že využívá pro analýzy a přizpůsobení obsahu soubory cookie. Další informace