Wizz Air a Ryanair zabojovaly o Tuzlu

  • 05.08.2021 08:00

Úřady Bosny a Hercegoviny nepodepsaly smlouvu s Ryanairem, který v důsledku toho přestal prodávat letenky na/z letiště Tuzla. Ze strany Ryanairu byla již smlouva podepsána. Místní úřady si údajně nepřály podpisem smlouvy narušit vztahy s Wizz Airem, který je pro letiště životně důležitým obchodním partnerem a zároveň jedinou společností, která provozuje z letiště pravidelné lety. Ředitel letiště byl údajně propuštěn.

Správní rada letiště však obhajuje rozhodnutí tím, že usiluje o finančně výhodnější dohodu, která by zároveň zachovala princip spravedlivé soutěže mezi Ryanairem a stávajícím obchodním partnerem letiště. Letiště uvádí, že svou nabídku předložilo Ryanairu, který však na návrh nereagoval. (Foto: Tuzla Airport)


Fotografie k článku


Související fotky


Související články

Komentáře



MichalC (...58.114...)
05.08.2021 16:28
smlouva

Blekota: zmatecne to neni, je to docela jasne. Tuzla se dohodla s Ryanairem na podminkach. Ryanair Smlouvu podepsal ze sve strany a poslal zpet. Pak se Tuzla rozhodla, ze to chce jinak a novou Smlouvu poslala Ryanairu k podpisu. Ten na ni neragoval, ale zrusil prodej letenek. Takze se da soudit, ze s Tuzlou o nove smlouve Ryanair jednat nebude. Alespon na nejakou dobu.

O. M. - nepřihlášený host (...231.2...)
05.08.2021 10:37

Možná jim Ryan poslal již předem podepsanou smlouvu ve stylu "ber nebo nech být".

Blekota - nepřihlášený host (...228.64...)
05.08.2021 10:00
???

Několikrát jsem si přečetl článek a vůbec mu nerozumím. Ryanair podepsal a pak nereagoval? Je to nějak zmatečně napsané.

Celkem 3 záznamy

Partneři


Reklama
Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s tím, že využívá pro analýzy a přizpůsobení obsahu soubory cookie. Další informace