KLM rozšiřuje přístup na internet přes Wi-Fi i na evropské linky

  • 25.04.2021 08:30

Přístup na internet na palubách svých letadel Boeing 737 nabídne již letos společnost KLM, a to přes systém Viasat WiFi, na který se cestující mohou připojit svými zařízeními. Do konce roku bude systém instalován v 18 letadlech Boeing 737 obsluhujících evropské linky. Perspektivně budou přístupem na internet vybavena i letadla Embraer.

Na letadlech dálkové flotily používá KLM zařízení Panasonic eXConnect (Boeingy 787) a Gogo (Boeingy 777 a Airbusy A330). V současné době je přístup na internet zajištěn prakticky u všech letadel dálkové flotily KLM.

Na krátkých a středních linkách bude KLM nabízet celkem tři úrovně služby – messenger, surfování a streamování. První z nich bude dostupná bezplatně a umožní používat služby jako jsou např. WhatsApp, Facebook Messenger a WeChat. Vyšší úrovně budou placené, přičemž ceny zatím nebyly publikovány. (Foto: InsideFlyer, planes.cz)


Fotografie k článku


Související fotky


Související články

Komentáře



Atomic (...113.120...)
25.04.2021 10:28

Konečně se dočkáme i na evropských linkách služby která je v americe, kanadě i austrálii běžná i u nízkonákladových aerolinek. Skvělý krok a důvod obrátit se při příští cestě na KLM :)

Celkem 1 záznam

Partneři


Reklama
Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s tím, že využívá pro analýzy a přizpůsobení obsahu soubory cookie. Další informace