Delta prodlužuje blokování středních sedaček

  • 26.08.2020 08:00

Delta Air Lines považuje blokování středních sedadel za jedno z klíčových opatření pro zvýšení bezpečnosti a důvěry cestujících. S ohledem na nepříznivý vývoj epidemie prodlužuje opatření blokovat střední sedadla do 6. ledna. Kromě větší bezpečnosti tak nabízí cestujícím více pohodlí.

Střední sedadla bude rezervační systém dále automaticky nabízet jen v případech, kdy v rámci jedné rezervace cestuje skupina tří a více cestujících, čímž umožní rodinám a skupinám cestovat pohromadě. V letadlech bez středních sedadel bude blokovat místo v uličce. U regionálních letadel s uspořádáním 1+2 bude maximální kapacita cestujících omezena na 67 %.

Dalšími opatřeními je povinné používání roušek a respirátorů (bez výdechových ventilů) a testování zaměstnanců na COVID-19. Cestující, kteří roušku nemohou ze zdravotních důvodů používat, musí projít před nástupem procesem „Clearance-To-Fly“. (Foto: The Points Guy)


Fotografie k článku


Související fotky


Související články

Komentáře



Nebyly vloženy žádné komentáře.

Partneři


Reklama
Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s tím, že využívá pro analýzy a přizpůsobení obsahu soubory cookie. Další informace