Detail fotografie

A310-308F


AKT
Autor: Lehovec Tomáš
Datum pořízení: 08.02.2023
Počet hodnocení: 2×
Počet zobrazení: 886×

Popis:

Ranní odlet zpožděného Airbusu A310 ULS, který měl původně přiletět v odpoledních hodinách a odlět v podvečer.

AKT



Kategorie a uživatelská alba

Další fotografie


Komentáře

Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
10.02.2023 17:20

Proboha nechate mne ?? Prisaham na smrt ze jste mi Israir Skideal ZAMITLI. Mel jsem popis: dnešní mňamka z Izraele. Za 3 dny mi bylo po intervencich sdeleno jako duvod datum. Mam to od te doby vicekrat pod ruznymi fotkami zmineno. A nikdy jste to nerozporovali. Je to jak pisu. Prosim nelzi. Lhat se nema. Nesnasim lhani. Na druhy pokus jsem ji sem i s fundovanym popisem dostal. Dokonce mne za nej i kdosi od vas pochvalil. Prvne jste ji zamitli a sdelili duvod co pisu. Nebudte zatati a nemlzte. Nelzu. Nevymyslim. Je to pravda. Boze nechte uz toho!!!!! Nebo si to muzeme pres telefon Jakube rikat sami.

Jakub Vaněk (...0.216...)
10.02.2023 16:45

Martine, v systému vidím 2 přijaté a dvě zamítnuté aktuality,
první je z 10.7.2021, má skvělý popis "Dnešní náhodný cvak." a je to OO-HUR z Točné se stojící vrtulí v letu, foceno na 1/1000s, to asi nemá cenu komentovat
Ta zmíněná je nahraná 2022-01-07 15:58, je to A330 Hainan na lehce opožděném odletu, zamítnutá 07.01.2022 16:33 s tím, že to nepovažujeme za akt.
Kolega odpověděl na tři příspěvky 09.01.2022 13:35, že to nepovažujeme za aktualitu, že lítá často, já to doplnil pak v 09.01.2022 22:26 s odkazem na info, co je a co není aktualita.
Nic o tom, že má být v textu datum jsme ani kolega, ani já nepsali.
Takže, bylo to před rokem, odpověděli jsme Ti do dvou dnů.
pěkný den.

10.02.2023 16:33

Jojo. Dobrej napad. Tak mel tady Jakub priznat pravdu, ze to jednoduse aktualita nebyla, ale ze to uznava,ale ze se mu fotka libila:)) tak z toho usizuji ze ji Jakub prijmul. Ja uz aktuality nedam nikfy, protoze jsem si to slibil a nrkde i napsal. Tak drzim slovo. No a sebereflexe zde par lidem chybi. Tak mel pravdu Radim. Napsat ze se nekdo trosku bodnul no. No a bylo vymalovano. Ja uznal chybu milionkrat. To chlapi s koulema bezne delaji. Za 3 roky co jsem tady, jsem omluvu zazil u jedineho screenera.
Koncim.

Lehovec Tomáš (...80.98...)
10.02.2023 16:21

Panove kliiiid, je treba se hadat kvuli prijeti/neprijeti AKT? Vsak je to zbytecny, jeste si znicite vztahy mezi sebou..

10.02.2023 16:19

Jakube. Zamítli jste mi fotku pred 2 roky a byl jsem jediny kdo ji nahral. No a po tydnu prudeni jste mi sdelili ze chybelo datum. Dokonce ani to napoprve ne. Dali jste odkaz na pravidla pro vkladani aktualit. Az po tom jste napsali ze mi chybelo datum. Tak bych prosil nerikat nepravdu. Prosim. Ja sve deti ucim pravdomluvnosti od mala. Tak tady prosim nepis nepravdy. Nevzali jste mi aktualitu a jak zjistuji tedy tak jste mi napsali nepravdivy duvod. Nekdy je lepsi zustat mimo , nez se vlastne verejne prasknout:)
Tu fotku jsem sem po case dostal, ale ne uz jako aktualitu. Pred 2 rokama se tedy psat datum nemuselo, presto to byl duvod zamitnuti. No a puses ze nejaky duvod byt musi, tak budte ferovi a napriste sdelte ten, pro ktery to realne zamitate. Klidne bych skousnul jako duvod, ze mi proste aktualitu nevezmete,protoze jsem kokot, nez si vymyslet nepravdy.

Jakub Vaněk (...0.216...)
10.02.2023 16:03

Sorry, že Vám do toho skáču, na starém systému (který se cca 10 let nepoužívá) se do textu AKT psalo datum, teď je při zasílání fotografie datum pořízení a to je vidět pod fotkou.
Aktualita musí mít vyplněný nějaký text, jinak to neprojde.
Za volbu zda je to AKT odpovídá nejenom redakce, ale i fotograf co to nahrává.
A zrovna A310 je podle mě v AKT příjemná změna, navíc v hezkém světle ;-)

Martine, nerozčiluj se a nenavážej se do nás. bez udání důvodu nejde fotku zamítnout... Doplňkový text podmínkou není, ale nějaký důvod tam být vždy musí.

10.02.2023 15:47

Kubo když víš tužku, tak drž pysk. Doplnit datum týden zpětně? AKT je 12h. Tak za týden co trvalo, než mi po hafu emailech sdělili tuhle kokotinu. Kdo má u aktuality datum??? Jedna z 50 fotek tak. Tak se do toho nemontuj, když seš mimo realitu! Být tam tedy screener s IQ nad 60 tak se obětoval a datum ťukl, fotka prošla. Než si vymýšlet nesmysly. Asi tak.
Howgh

10.02.2023 15:38

Kuba.
Já to datum nezapomněl. On ho tam nedává totiž nikdo. Tak jednoduché to není. Mně důvod zamítnutí ani nesdělili. Hodili na mně hovno. No a až po kolika emailech, třeba za týden důvod sdělili. Takže abys byl v obraze. Než začneš psát hovadiny a uděláš si úsudek. Kde tady má kdo u aktuality datum??? Nikdo.
Howgh!

Peter Pšenica (...168.131...)
10.02.2023 13:54

V jednej veci sa musím zastať Martina Thuma. Je síce pravda, že keby som zabudol do fotky nahratej ako AKT uviesť dátum a odmietnu mi ju kvôli tomu, tak ju bez problémov po oprave nahrám znova, ale tiež mám silný dojem, že z posledných 4 fotiek, ktoré sú momentálne na stránke ako AKT tu tri nemuseli vôbec byť. Jedine "Peter Pan" má pre mňa cenu AKT, ostatné tri sú bežné lietadlá, ktoré sa v PRG objavujú viac-menej stále, takže dôvody, že nejaký let meškal pol dňa, alebo že B737-800 nemá winglety (kedysi, v dobe nepredstaviteľne predpotopnej pre najmladších spotterov, žiadne B737-800 nemali winglety), alebo že X-tá Transavia odlieta po údržbe z PRG do Holandska, to skutočne nie sú pre mňa AKT. Screeneri by mali dávať väčší pozor na to, aby dodržiavali vlastné pravidlá Planes na fotky AKT. A v prípade, že niekomu "ujde ruka", jasné, svet sa nezrúti, stačí napísať "sorry, unáhlil som sa". V týchto troch prípadoch nejde ani o žiadne zázračne krásne fotky, počasie taktiež nič moc, ale všetky majú už pár minút po zverejnení "like", asi od autora samotného... Je mi jasné, že asi nerozumiem dnešnej najmladšej generácii spotterov, ktorá sa ženie za každú cenu za lajkami a počtami kliknutí, ale ak sú stanovené nejaké pravidlá, mali by sa dodržiavať a ak sa nedokáže "samoregulovať" sám autor, mal by byť kontrolným mechanizmom screener. Tým nechcem povedať, že tie fotky nemal Tomáš nenahrať vôbec, ak mu to urobilo radosť, prečo nie, ale asi nie medzi AKT. Toľko môj názor.

Kuba Jirásek (...245.34...)
10.02.2023 12:44

Nj, tak si radši hezky vyleju srdíčko jaká je to nespravedlnost než abych to datum doplnil a poslal fotku znova ...

Celkem 15 záznamů

Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s tím, že využívá pro analýzy a přizpůsobení obsahu soubory cookie. Další informace