Detail fotografie

B737-3H9


Autor: Weibao Team
Datum pořízení: 08/2010
Počet hodnocení: 1×
Počet zobrazení: 2769×

Popis:

17.08. 07:15




Kategorie a uživatelská alba

Další fotografie


Komentáře



Urbes - nepřihlášený host (...160.49...)
30.12.2010 14:38

Obecně je v Řecku přísně zakázáno focení vojenských objektů, dalo by se říct, že je to tabu. Takže pokud je letiště s vojenským či smíšeným provozem, tak bych radši foťák ani nevytahoval. Třeba na Korfu není focení vůbec problém, fotí tam tisíce lidí denně. Naproti tomu třeba na Limnosu všude cedule se zákazem focení, tam sem se pomalu bál i koukat. A takovýho krásnýho Phantoma tam měli vystavenýho před vjezdem na základnu.:-)

weibao - nepřihlášený host (...177.39...)
16.12.2010 21:47

Jak je vidět, já chodil fotit pouze na jedno místo a tam se to dalo rozumně. Kousek od plotu byla taková malá budova (podle specifického zápachu a občasného zvuku čerpadla to byla asi "žumpa":) ), která měla směrem k plotu betonový plácek, na který jsem ještě postavil tvárnice a dostal jsem se tak nad úroveň plotu. Záda opřený o tu budku, takže do nich ráno hned nepralo slunce. Zároveň jsem se tak i schoval, abych nebyl vidět z TWR a neprovokoval tak zbytečně. Jednou se však mým směrem po cestě těsně za plotem řítilo poměrně slušnou rychlostí hasičské auto, tak jsem vzal pro jistotu kramle, protože jsem věděl, že další den ráno mě to tam potáhne zas, tak abych nedostal vyhazov:) Ale člověku to nedá a za 10min jsem tam stál zase. Takže nevím, jaká by byla reakce, kdyby mě tam načapali. Co se týče cedulí, tak tuším, že tam bylo pouze napsáno, že je to pozemek letiště, ale zákaz focení tam přímo nebyl.

Petr Hloušek (...153.124...)
16.12.2010 10:51

V roce 2008 jsem byl na Zakynthosu a kdybych věděl, že se tam dá takhle fotit asi bych ani nevěděl jak vypadá moře... Byl tam nějaký problém při focení? Ptám se proto, protože jsem byl letos na Lefkadě a tam teda problém byl. Na plotech okolo letiště byly cedule s nápisy jako zákaz natáčení, focení atd. Zákazy jsou od toho aby se porušovaly a toho jsem se i držel. Podařilo se mi tam vyfotit 757 Finnair, ale jen při protisvětle. Pár minut poté, co jsem vytáhnul foťák k nám přijelo auto, v něm dva chlapci (jeden v uniformě) a koukali co budu dělat. Tak jsem si sbalil věci a jel bez úlovků zpět.

Celkem 3 záznamy

Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s tím, že využívá pro analýzy a přizpůsobení obsahu soubory cookie. Další informace