Detail fotografie

unknown


Typ letadla: unknown
Letiště: Paphos - International (PFO/LCPH)
Společnost: Not specified
Registrace: Neznámá
Autor: Vítězslav Vítek
Datum pořízení: 11/2010
Počet hodnocení: 0×
Počet zobrazení: 2756×

Popis:

Odletová hala mezinárodního letiště Paphos na Kypru




Kategorie a uživatelská alba

Kategorie:

Další fotografie


Komentáře



Vítězslav Vítek (...175.61...)
02.12.2010 11:00

to Honza Tesař: No hele, já na ně koukal jak blázen, proč by se jako nemohlo fotit na mezinárodním letišti, zvlášť když to tam nemaj nikde napsaný:-) A kuriozní bylo, že jsem se tam ptal nějakýho maníka z ochranky letiště, jestli tedy není nějaký hezký místo u plotu na focení letadel...jako je tomu třeba u nás na Ruzyni. Maník byl velice ochotnej, ukázal mi, kde se dá dobře fotit a že to není problém....problém to ale po 20minutách focení u plotu jak se pak ukázalo byl a velkej:-)) Musel jsem smazat všechny fotky kde byly letadla a lidi...tohle mi nechali ještě s pár dalšíma fotkama podobného tématu, nebo ty, které jsem fotil při pojíždění z letadla....
Tak že tak :-)

Honza Tesař - nepřihlášený host (...178.195...)
02.12.2010 01:00

Dobrá :-)) ..pokud je to říznuto puncem exkluzivity kompenzované hodinami strachu a potíží, pak ano...prosím příště uvést v popisu:
"tak kvůli tomuhle mě se samopalem zatýkali" :-D ..díky za ujasnění a za přísně tajnou operaci na území nepřítele...;-)

WOM - nepřihlášený host (...70.9...)
01.12.2010 09:46

Já to vidím takhle: easyJet tu vede 3:2

Vítězslav Vítek (...175.61...)
01.12.2010 09:15

Když vám řeknu, že kvůli týhle a dalším fotkám který jsem tam udělal mě tam zatkli a musel jsem to přes půl hodiny vysvětlovat přes letištní ochranku, policii až k manažerovi letiště, že nejsem žádnej terorista, že tady nedělám žádnou špionáž, že jsem jen jeden z mnoha postižených letadlama a že jsem musel před nima spoustu fotek smazat a že mě se samopalama doprovodili až za hranice letiště, tak mi to nebudete věřit. Ono je to totiž z části vojenské letiště:-))

Honza Tesař - nepřihlášený host (...178.195...)
30.11.2010 21:45

Jsem zde pravidelný divák, který hltá krásné fotografie a normálně nekomentuje, zde s eale ozvat musím. Co je prosím na této fotce zajímavého? Jde o tajné letiště, nový typ LCD televize či vzácné obložení z kosmicky vyspělého dřeva? Obvykle s ezdržuji ve všech debaách o screenerech a autorech, ale konkrétně zde u této nic nevypovídající fotky sem chtěl vyjádřit svůj názor....nejde o pohled na "odletovou halu", ale o pohled na pár suchých dlaždiček.

Můj názor, ovšem podporuji autora a těším se na příště komplexnější pojetí cizokrajných vzdálených přístavů ;-)

Celkem 5 záznamů

Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s tím, že využívá pro analýzy a přizpůsobení obsahu soubory cookie. Další informace