Detail fotografie

B737-86N


Autor: Metaxa
Datum pořízení: 20.06.2008
Počet hodnocení: 0×
Počet zobrazení: 4382×

Popis:

20.06. - OK-TVA po návratu z pronájmu u Oman Air již s nápisem a logem Travel Service, stále však v ománských barvách (na snímku při své první návštěvě po návratu do ČR v Ostravě)

AKT



Kategorie a uživatelská alba

Další fotografie


Komentáře



pityx - nepřihlášený host
28.06.2008 22:07

Ve ctvrtek me privezl ze Samosu a musim rict ze oproti bulikum CSA ma cisty a hlavne nerezonujici interier :) Je to krasavec a ta cervena mu slusi :) Co se tyce debaty o duveryhodnosti ... je to jak pise Metaxa atd, prispevky jsou od vsech a nic nebrani QS aby si zalozil svuj vlastni webik, kde bude mit sve 100% pravdive informace :)

QS - nepřihlášený host
26.06.2008 19:00

Ty jsi hodně jednoduchej soudruh co?

24.06.2008 13:03

Souhlasím s Metaxou. QS si hraje na chytráka, ale stejně ví houby.

Petr Bé - nepřihlášený host
22.06.2008 21:33

Mně se to logo TVS nikdy zvlášť nelíbilo, hlavně to písmeno S je tam nalepené, jako když někdo experimentuje s Photoshopem a potřebuje tam nějakým hezkým fontem dostat to S. Tak si vybere nějaké "kurzívové" a vrazí tam tu kapitálku S...invence žádná

22.06.2008 19:24

Tak se chlapi nehádejte,není to nakonec jedno,kam půjde? :-)

QS - nepřihlášený host
22.06.2008 16:31

chtěl bych upřesnit, že ani tato informace se nezakládá na pravdě! O ničem takovém se neuvažuje.

22.06.2008 14:18

QS: nezlob se ale Ty opravdu "útočíš" trochu divně...kritizuješ celý web, ale jak už uvedl petrp, rozlišuj informace uvedené na úvodní stránce a komentáře k fotkám, tam se totiž vyjadřujeme všichni, takže jsou to i názory, postoje a možné informace od druhých. Takže i Ty ses tady mohl vyjádřit a nikdo Ti tvůj názor nebere a ani ho administrátoři nemažou, ale ostatní Ti mohou oponovat nebo souhlasit, jak se tady i děje. A pokud jde o tvé tvrzení, že se tu někdo přiznává, že tady "vaří" s informacemi - tak jednak se neboj jmenovat místo slova někdo, ale klidně napiš, že Metaxa (byť je to přezdívka) a jednak jak napsal domajs v posledním komentáři, každý týden se situace kolem letadel mění, tak i kolem TVA - takže proto to tady taky nepíšu, že je to tutovka, ale že se o tom uvažuje!

domajs - nepřihlášený host
22.06.2008 13:44

jo máš pravdu ... určitě se může třeba v TVS teď jednat o pronájmu TVA zase do Ománu po letní sezoně a tudíž čerstvá informace to je.Samozdřejmě za týden to může být úplně jinak a za měsíc zase takle prostě se to pořád mění.Víme že to neni konečný rozhodnutí TVS,ale zatim je to poslední co řekli :-))

QS - nepřihlášený host
22.06.2008 13:44

Přesně toto jsem čekal, přiznání, že tu někdo "vaří" s informacemi typu cituji: na každým šprochu pravdy trochu , komentáře velmi blízko realitě apod. Opravdu jednoduché takže další krok zpět udělat z tohohle webu alespon trochu informativní zdroj se nepovedl a s takovým přístupem, který tu předvádíte pánové se ani nepovede!

Metaxa - nepřihlášený host
22.06.2008 12:55

Souhlasím s Danem a domajsem. A opravdu pokud je QS odpovědný zaměstnanec a má 100% informace, tak může přece vždy cokoliv, co bude nepravdivě sděleno, vyvrátit. Tady se každý může vyjádřit svobodně, samozřejmě v rámci slušnosti. A pokud popudila má poznámka o tom, co jsem zaslechl, tak se Ti a všem, kterým to taky vadí, omlouvám...nicméně ve všech oborech kolem nás, tak i v letectví platí, že na každém šprochu pravdy trochu. A mimochodem, pokud si někdo myslí, že tím pošlapávám jémo TVS, tak se hodně plete. TVS pro mě je srdcová záležitost a jestli TVA půjde zase zpět nebo ne, na tom nic nemění a neí to podle mě nějaké poškození jména TVS.

Celkem 26 záznamů

Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s tím, že využívá pro analýzy a přizpůsobení obsahu soubory cookie. Další informace