Detail fotografie

LI2


Autor: Martin Kotek (KLF)
Datum pořízení: 06/2007
Počet hodnocení: 0×
Počet zobrazení: 4132×
AKT



Kategorie a uživatelská alba

Kategorie:

Další fotografie


Komentáře



Martin Kotek - nepřihlášený host
25.07.2007 19:09

Já opravdu miluji takovéhle (1) . Přesně jak píše Autor 2 pošli fotky a uvidíme co umíš Ty chytráku soudim ,že máš asi hodně zkušeností s focenim podle Tvého vyčerpávajícího komentáře. A příště se podepiš autore.:-)

2 - nepřihlášený host
25.07.2007 00:37

>1: Nikoliv. V tomto pripade neni treba diskutovat! Obrazek rekne mnohem vice nezli tisic slov :-) Fo-tku, fo-tku, fo-tku! 1 jedinou fotku - (c) 1. A nejlepe s Vasim originalnim komentarem - ten rozhodne nesmi chybet ;-)

1 - nepřihlášený host
24.07.2007 09:07

/Anti-1/ : Mohl by jste mi dát kontakt ICQ ?-nebo pujdem na diskuze.
A děkuji za pochvalu.

\"Anti-1\" - nepřihlášený host
23.07.2007 09:28

1: Vas komentar je velmi konstruktivni, je videt ze se vyznate - jste proste pasak! Mnoho jsme se z Vasi poznamky naucili a dozvedeli. Vyfotite neco a podelite se s nami o Vas um? Moc se tesim! Diky predem :-)

1 - nepřihlášený host
11.07.2007 09:03

hnus

Martin Kotek - nepřihlášený host
28.06.2007 21:38

Souhlasim Martino :-D

martina - nepřihlášený host
28.06.2007 21:15

jej co dodat! Myslím, že jediny! V ROUDNICI TO BYLO SUPER! :-D

Martin Kotek - nepřihlášený host
26.06.2007 10:04

Díky všem za připomínky .Myslim ,že cenzura tu snad zatím není mě osobně taky nevadí nějaká horší fotka je to aspon pestré myslim ,že se má dát prostor širší části lidí každý se pořád učí a pro začátečníka fotografa je uveřejnění fotky dobrá motivace a radost. Chápu vás ,že když vám fotka neprojde jste sklamaní pocituji to samé a mrzí mě to a jsem někdy pěkně nasr... . Myslim ,že je to na zamyšlení jak dál ? Chápu rozhodčí ,že těch fotek je hodně a uveřejnovat všechny by bylo i technicky problém asi nejde dát sem všechny fotky ,které každý znás vyfotí byla by to jistě paráda je to škoda ,ale je to tak bohužel . PLANES je populární a přitažlivé právě kvůly fotkám a přístupu myslim ,že ti lidé to dělají dobře i když můžem mýt nějaké výhrady a připomínky bohužel se asi musíme smířit a akceptovat ,že tu prostě nemohou být všechny fota. 6ádný sistém není dokonalí a zavděčit se všem prostě nejde snažim se to vidět nestraně . Díky Martin Kotek

Jakub Vaněk - nepřihlášený host
26.06.2007 08:21

Hex: galerie jsou a řada z nás má své stránky, v tom není problém.
A na druhou stranu je nutné fotky třídit a vybírat, jednak je jich velmi mnoho, jedna chtějí lidé okolo planes udržovat vysokou kvalitu fotek.

Problém je ale v tom, že poslední dobou ty pravidla výběru jsou nějaká nejasná a sítem občas projde něco, co před týdnem jinému neprošlo nebo projde fotka podivné kvality, která by projít prostě neměla. Proto ta diskuse , která se tady poslední dobou objevila.

Jakub Vaněk - nepřihlášený host
26.06.2007 08:18

Martine, pokud je na fotce skutečně technický problém a já ho nejdříve nevidim, je to ok, o tom tahle debata ale není.
Problém poslední doby je ten, že i technicky a obsahově dobrá/výborná fotka neprojde z různých duvodu, např. "stejná/ podobná fotka už v galerii je" nebo vymyšlený technický problém fotky a nakonec ta udajně stejná/ podobná fotka je třeba stejné letadlo v uplně jiném momentu nebo nebo jiné letadlo v podobném či stejném momentu a horším provedení. A nakonec se třeba s týdenním odstupem objeví dvě shodné fotky (nepopírám obě dobré), protože najednou shodná fotka může být...

Celkem 20 záznamů

Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s tím, že využívá pro analýzy a přizpůsobení obsahu soubory cookie. Další informace