Ženský klub FC Barcelona má logojet

  • 27.04.2024 17:12

Vueling se 25. dubna stává oficiálním partnerem ženského klubu FC Barcelona – Barça Femení. Partnerství je podepsáno do 30. června 2026.

Společnost Vueling a fotbalový klub Barça Femení při slavnostní ceremonii 25. dubna prezentují Airbus A320 společnosti Vueling v barvách klubu. Barça Femení budou tento letoun používat během svých cest po Evropě. První cesta logojetu s fotbalovým týmem bude směřovat již 26. dubna do Londýna na utkání s Chelsea.  

Barça Femení se tak stává prvním evropským ženským fotbalovým týmem, který bude mít ve svých barvách letadlo komerčního leteckého dopravce. 

Slavnostního uvedení Airbusu v barvách klubu se účastní Aitana Bonmatí, Fridolina Rölfo, Ingrid Engen, Patri Guijarro a Caroline Graham-Hansen.

Vueling, který má kořeny v Barceloně, tímto efektním způsobem připomene 20 let od svého založení. Vueling drží lví podíl na konektivitě Barcelony a Katalánska s evropskými destinacemi, Středním východem a severní Afrikou. (Foto: FCB)


Fotografie k článku



Komentáře



Nebyly vloženy žádné komentáře.

Partneři


Reklama
Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s tím, že využívá pro analýzy a přizpůsobení obsahu soubory cookie. Další informace