Vietnam Airlines přidávají jako čtvrtou evropskou destanci Mnichov

  • 14.03.2024 17:04

Vietnam Airlines zahájí od 2. října přímé lety z Hanoje a Ho-Či-Minova Města do Mnichova. Společnost je tak další aerolinkou z Asie, která reaguje na rychle rostoucí zájem o cestování do jihovýchodní Asie a zvyšuje konektivitu.

Linku budou provozovat letouny Boeing 787-9 v třítřídním uspořádání. Zpočátku bude společnost provozovat dva lety týdně, od prosince čtyři lety týdně.

Mnichov se stává čtvrtou evropskou destinací na mapě Vietnam Airlines a druhou německou destinací po Frankfurtu. Kromě toho aerolinka létá do Londýna (Heathrow) a do Paříže (Charles de Gaulle). (Foto: VNExpress International, Vietnam Plus, planes.cz)


Fotografie k článku


Související fotky


Komentáře



Petr - nepřihlášený host (...144.92...)
14.03.2024 21:45
PRG

To se nikdy nestane. Vietnam Airlines to už před lety zkoušeli, ale sami Vietnamci raději létali s Aeroflotem přes Moskvu.

Navíc Vietnam Airlines nejsou nejlevnější, stěží naplní let z Paříže, kde žije víc Vietnamců než v cele ČR.

Kuba - nepřihlášený host (...48.59...)
14.03.2024 20:57

Věřím že Praha bude jednou z dalších destinací Vietnam Airlines v Evropě. Už jenom kvůli početné komunitě žijící v Česku by tato linka dávala smysl. Samotného mne tato destinace láká a přímý let bych uvítal.

Celkem 2 záznamy

Partneři


Reklama
Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s tím, že využívá pro analýzy a přizpůsobení obsahu soubory cookie. Další informace