Eurowings omezily provoz některých celoročních linek z Prahy

Německá aerolinka Eurowings proškrtala letový řád několika celoročních linek z Prahy. Mezi dotčenými destinacemi jsou Birmingham či Málaga.

Do Birminghamu během letního letového řádu Eurowings létal dvakrát týdně. Ovšem během zimního letového řádu 2023 vypraví pouze šest letů (každé pondělí a pátek od 1. do 18. prosince).

Linka do Málagy byla od začátku listopadu v provozu 3x týdně (každou středu, pátek a neděli), ovšem pouze do 19. listopadu. Zhruba tucet letů pak nabízí ve vánočním období. Provoz linky pak bude až do začátku platnosti letního letového řádu 2024 velmi sporadický. Ostatně, stejně tomu tak bylo i uplynulý rok. Tehdy měla pauzu od ledna do března.

Eurowings redukují také počet letů na Madeiru. V prosinci poletí linka EW 4256 čtyřikrát, v lednu třikrát a na únor je její provoz plánován na 1x týdně (každou sobotu). Od března se pak její frekvence navýší na 2x týdně (přidáním čtvrtečního spoje).

Bez omezení zůstávají celoroční linky do Barcelony, Düsseldorfu, Kodaně, Kolína nad Rýnem, Stockholmu, Říma a Ženevy.

Připravil: Martin Bernict


Související fotky


Související kategorie

Komentáře



bob - nepřihlášený host (...112.105...)
06.12.2023 22:48

S tak hrozným letovým řádem, kdy létají jen tu a tam, jsou Eurowings nepoužitelné. Divím se, že se ty jejich občasné linky vůbec uživí.

Radek - nepřihlášený host (...107.214...)
06.12.2023 02:12

No konečně, stejně jim to nešlo.

Celkem 2 záznamy

Partneři


Reklama
Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s tím, že využívá pro analýzy a přizpůsobení obsahu soubory cookie. Další informace