JetBlue přesunou jednu frekvenci letů z New Yorku z letiště Gatwick na Heathrow

  • 27.03.2023 08:00

Ve čtvrtek JetBlue oznámily, že zdvojnásobují počet letů na lince mezi New Yorkem (JFK) a Londýnem (LHR). Společnost bude nově létat na/z Heathrow dvakrát denně, a to od konce tohoto měsíce. V podstatě se jedná o přesun jedné rotace z Gatwicku do Heathrow. Na Gatwicku (LGW) bude frekvence letů snížena ze dvou denně na jeden.

JetBlue jsou šestou největší aerolinkou v USA, pokud jde o počet přepravených cestujících, a s flotilou 280 letadel osmou největší. Koncem letošního roku bude společnost provozovat takřka 300 letadel.

Své transatlantické linky obsluhují JetBlue letouny Airbus A321LR v uspořádání pro 138 cestujících. Letadel A321LR má společnost šest, další dva stroje jsou na cestě. JetBlue má objednávku na 13 letadel A321XLR.

V červnu zahájí JetBlue lety z New Yorku do Paříže (CDG). Na léto 2023 získaly JetBlue sloty na letišti Amsterdam Schiphol pro spoje z New Yorku a Bostonu.


Fotografie k článku


Související fotky


Komentáře



Nebyly vloženy žádné komentáře.

Partneři


Reklama
Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s tím, že využívá pro analýzy a přizpůsobení obsahu soubory cookie. Další informace