Etihad vrací do provozu Airbusy A380

  • 12.12.2022 08:00

Etihad Airways jsou další společností, která s návratem poptávky po pandemii rozhodla vrátit do provozu A380. Čtyři letouny A380 začnou znovu létat v létě 2023. Jak poznamenává společnost, s jejich návratem se vrací také výjimečná kvalita cestování.

Společnost zahájí nábor a výcvik posádek, palubního a pozemního technického personálu.

Konfigurace A380 společnosti Etihad zahrnuje 9 apartmánů první třídy, 70 studií obchodní třídy a 405 sedaček ve třídě ekonomické, z nichž 80 má rozměr XXL (s roztečí 36 palců). Ještě výše než první třída stojí produkt The Residence, který zahrnuje také ložnici a koupelnu se sprchovým koutem. Jedná se o jedinou „třípokojovou“ nabídku na palubách komerčních letadel. Video, které dává představu o komfortu pro cestující třídy The Residence, je zde či zde.

Etihad nasadí A380 na linku do Londýna.

Dnes je zřejmé, že se nenaplnil scénář, podle kterého kombinace pandemie a mimořádné efektivnosti dvoumotorových širokotrupých letadel superjumba z nebe vytlačí. (Foto: Daily Mail, The View from the Wing, planes.cz)


Fotografie k článku


Související fotky


Komentáře



Nebyly vloženy žádné komentáře.

Partneři


Reklama
Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s tím, že využívá pro analýzy a přizpůsobení obsahu soubory cookie. Další informace