Eurowings a Smartwings uzavřely dohodu o codesharingu

  • 02.11.2021 08:00

Společnost Eurowings, která dnes slavnostně otevírá základnu na pražském letišti, nově spolupracuje se společností Smartwings. Uzavřely dohodu o codesharingu na vybraná spojení Eurowings z nové základny v Praze, bude pod svými čísly letů nabízet také společnost Smartwings, prodávat je na webu smartwings.com i prostřednictvím svých dalších prodejních kanálů. Mimo jiné tak obnoví spojení do řady destinací, které bylo přerušeno v době epidemie.

„Jsme potěšeni dohodou o spolupráci s partnerem Smartwings, která posílí naši pozici na nové pražské základně. Naše aktivita ve vysoce atraktivní evropské metropoli nabídne ještě většímu množství obchodních i rekreačních cestujících zajímavá přímá spojení po celé Evropě," uvedl generální ředitel Eurowings Jens Bischof.

„Naší dlouhodobou prioritou je rozšiřovat nabídku destinací a díky novému partnerství s Eurowings nabídneme našim zákazníkům pohodlné spojení do širokého portfolia destinací,“ říká Roman Vik, člen představenstva a generální ředitel Smartwings.

První lety v rámci codesharingu z Prahy odstartují jen několik týdnů od zahájení provozu Eurowings ve „stověžatém městě“. Otevřením základny v české metropoli rozšířily Eurowings své služby ve střední Evropě. Od 31. října 2021 propojily Prahu se 14 novými evropskými destinacemi. Do léta 2022 tato letecká společnost patřící do skupiny Lufthansa umístí v české metropoli tři Airbusy A320 včetně lokálních posádek. Lety provozuje společnost Eurowings Europe, celoevropský operátor letů Eurowings.


Související fotky


Související články

Komentáře



Nebyly vloženy žádné komentáře.

Partneři


Reklama
Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s tím, že využívá pro analýzy a přizpůsobení obsahu soubory cookie. Další informace