Swiss zavádí Premium Economy

  • 28.06.2021 13:00

Společnost Swiss v těchto dnech zavádí na dálkových linkách třídu Premium Economy. Společnost původně plánovala Premium Economy ještě před pandemií, ale zavedení se zpozdilo. Soudí se, že jedním z efektů krize letectví bude další odliv cestujících z první třídy do obchodní a z obchodní do Premium Economy. Zároveň bude stoupat počet cestujících turistické třídy, kteří si budou ochotni na dálkových linkách připlatit za dodatečný komfort v prémiové třídě – ačasování je tedy příhodné.

Na palubách Boeingů 777-30ER bude nově 24 míst Premium Economy (Executive Traveller). Prostor na nohy by se pro cestující této třídy měl zvětšit proti turistické třídě o 20 % a šířka sedačky o 10 %. Cestující rovněž získá bezplatný přístup do letištních salónků Lufthansy a větší bezplatně odbavené zavazadlo.

Swiss údajně investoval do úpravy interiéru svých letadel asi 40 milionů dolarů.


Fotografie k článku


Související fotky


Komentáře



Petr - nepřihlášený host (...236.198...)
28.06.2021 23:28
Velmi bych se divil kdyby Swiss nabízeli přístup do lounge v Y+,

když toto materska LH nenabizi. Alespoň mi to přijde velmi odvážné. Ale jestli bude v 773 jen 24 sedadel, tj. 3 rady po 8, myslím, ze se jim investice USD40m do přestavby interiéru nikdy nevrátí.

Celkem 1 záznam

Partneři


Reklama
Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s tím, že využívá pro analýzy a přizpůsobení obsahu soubory cookie. Další informace