Lufthansa zpřístupnila za úplatu své salónky všem cestujícím

  • 24.06.2021 13:00

Za ceny od 24 do 149 eur může nyní cestující libovolné letecké společnosti získat vstup do letištních salónků společnosti Lufthansa, a to včetně salónků pro cestující první třídy. Zájemce si může objednat vsup do letištního salónku zde.

Jedná se nepochybně o zajímavý způsob, jak efektivně využít salónků, které tak jako tak zůstávají málo naplněny, k vytvoření dalších výnosů.

Ceník za vstup není jednotný. V Newarku pořídíte vstup do business lounge za pouhých 29 dolarů, v Londýně za 30 liber, ve Frankfurtu, Berlíně a Mnichově za 39 eur.

Seznam míst, kde lze tuto službu využít, zůstává zatím omezený, neboť řada salónků v různých zemích není v stále provozu v důsledku epidemiologických opatření. Na domovském letišti ve Frankfurtu (znovu)otevřela Lufthansa svůj salónek první třídy v Terminálu 1 (viz foto) teprve 1. června, přičemž kvůli zákazu podávání jídel a nápojů s občerstvením pouze s sebou. (Obr.: web Lufthansa, foto: Lufthansa)


Fotografie k článku



Komentáře



Nebyly vloženy žádné komentáře.

Partneři


Reklama
Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s tím, že využívá pro analýzy a přizpůsobení obsahu soubory cookie. Další informace