easyJet ohlásil lety do Barcelony a obnoví linku do Amsterdamu a Ženevy

Společnost easyJet dnes oznámila nové spojení do Barcelony. Z pražského Letiště Václava Havla nabídne až tři lety týdně. Cestující mohou také znovu využít obnovenou linku do Amsterdamu, kam bude easyJet nyní létat až čtyřikrát týdně. Od začátku července se pak vrátí dvakrát týdně také se svou pravidelnou linkou do Ženevy.

„Španělsko patří dlouhodobě mezi vyhledávané turistické cíle po celý rok. Nová linka easyJetu tento zájem potvrzuje a přinese v hlavní sezóně další alternativy cestování mezi Prahou a Barcelonou. Díky přímým letům naplánovaným na každé pondělí, pátek i neděli si mohou Češi navíc užít i příjemný prodloužený víkend v Barceloně,“ uvedl Jaroslav Filip, ředitel leteckého obchodu Letiště Praha.

Na lince EJU 3641/2 odletí Airbus A320 easyJetu z Barcelony každé pondělí v 08:00, do Prahy přiletí v 10:40 a po odbavení odletí v 11:15 s příletem do Barcelony ve 13:50. Páteční časy jsou Barcelona 16:00, Praha 18:40–19:10, Barcelona 21:45, nedělní pak Barcelona 07:50, Praha 10:30–11:00, Barcelona 13:35. Linka bude v provozu od 19. července 2021.

„Víme, že se naši zákazníci nemohou dočkat až opět prozkoumají Evropu, vyrazí za sluncem nebo se znovu setkají s přáteli a rodinou, proto přidáváme novou linku do Barcelony. Cestujícím tak nabídneme další možnosti pro cestování a dále posílime naši síť přímých spojení z Prahy, kterou již propojujeme s řadou oblíbených evropských destinací, jakou jsou například Amsterdam, Ženeva, Milán, Londýn a další. Navíc i nadále nabízíme jedny z nejvíce flexibilních podmínek na trhu, které umožňují, aby si zákazníci bez obav letenky zarezervovali a v případě potřeby své plány změnili, což letos v létě i na podzim cestování výrazně usnadní,“ řekl Thomas Haagensen, ředitel pro trh a marketing skupiny easyJet.

Lety z Amsterdamu budou obnoveny v pátek 25. června. Linka EJU7907/8 bude mezi Amsterdamem a Prahou zpočátku létat v různých časech v pondělí, čtvrtek, pátek a neděli.

Poslední ohlášenou je linka EZS1321/2 z Ženevy, která začíná 2. července a v provozu bude v pátek a neděli v časných odpoledních hodinách, v srpnu pak přibude pondělí, úterý a čtvrtek.

 


Fotografie k článku


Související fotky


Související kategorie

Komentáře



Nebyly vloženy žádné komentáře.

Partneři


Reklama
Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s tím, že využívá pro analýzy a přizpůsobení obsahu soubory cookie. Další informace