Qatar Airways nabízejí zajímavou možnost získání věrnostní úrovně podle jiných věrnostních programů

Společnost Qatar Airways nabízí mimořádně zajímavou akci Status Match, tj. možnost získat věrnostní úroveň Privilege Club společnosti Qatar na základě existující věrnostní úrovně společností Emirates, Etihad Airways, Singapore Airlines, South African Airways, Turkish Airlines a Virgin Australia. Pokud vás to zaujalo, je třeba popíchat, neboť uzávěrka je ve středu o půlnoci.

Qatar zjevně míří na tranzitní zákazníky Emirates, Etihad a Singapore Airlines, kteří jsou nyní omezeni např. restrikcemi Spojených arabských emirátů. Turkish Airlines jsou zase z hlediska mezinárodních linek fakticky mimo provoz. Pro zákazníky Virgin Australia a South African může zase jít o atraktivní únikovou cestu od společností (a programů), které již zítra nemusí existovat.

Nová stříbrná, zlatá či platinová věrnostní karta Qatar bude platit do konce května 2021. Na udržení věrnostní úrovně v období od května 2021 do května 2022 přitom stačí polovina bodů Qpoint, které by byly normálně vyžadovány. Karta zároveň otevírá členům programu benefity členských společností Oneworld (American Airlines, British Airways, Cathay Pacific, Finnair, Iberia, Japan Airlines, Malaysia Airlines, Qantas, Qatar Airways, Royal Air Maroc, Royal Jordanian, S7 Airlines a SriLankan).

K žádosti je potřeba zřídit si členství v programu Qatar Airways Privilege Club, přiložit fotografii a scan stávající věrnostní karty některé z výše uvedených společností.

Převodní tabulka jednotlivých programů v rámci akce Status Match je uvedena na obrázku.

AKtuální provozní informace říkají, že posádky Qatar Airways budou využívat více ochranných prostředků a kromě dosavadního vybavení budou na uniformách nosit i ochranné jednorázové obleky, upraven bude i servis pro cestující a na méně obsazených letech i vzdálenosti mezi cestujícími. Všechna opatření směřují k minimalizaci kontaktů. (Foto: Qatar Airways)


Fotografie k článku


Související fotky


Související kategorie

Komentáře



Nebyly vloženy žádné komentáře.

Partneři


Reklama
Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s tím, že využívá pro analýzy a přizpůsobení obsahu soubory cookie. Další informace