Ryanair propouští piloty i administrativní pracovníky, snižuje mzdy

Ryanair potvrdil, že ve svých pobočkách v Dublinu, Stanstedu, Madridu a Vratislavi propustí na 250 zaměstnanců. Přednostně propustí pracovníky ve zkušební lhůtě. Společnost nyní provozuje pouhé 1 % svých kapacit, 40 % kapacit chce provozovat v červenci. Odhad počtu přepravených zákazníků za hospodářský rok (končící 31. března) snížila ze 155 milionů na méně než 100 milionů, to znamená pokles o 35 %.

Společnost zároveň finalizuje jednání s odbory o uvolnění 3 tisíc pilotů a členů palubního personálu a plošného snížení mezd o 20 %. (Foto: Ryanair, planes.cz)


Fotografie k článku


Související fotky


Související kategorie

Komentáře



Maigli - nepřihlášený host (...20.142...)
18.05.2020 08:38
Ryanersurprays

Nezbude nez bohuzel souhlasit skomentarem Petra. Nas zakaznik nase obet. A dostan se kam potrebujes jak chces ale neotravij! Z letenky si udelej co chces je tvoje!!!

Peter Pšenica (...127.239...)
17.05.2020 15:41

Predpokladám, že prepustí hlavne personál call centier a zákazníckych liniek, aby sa zákazníci, ktorým Ryanair zrušil ich lety, nevedeli nikam dovolať a pekne platili peniaze za neproduktívne počúvanie stupídnej hudby. Bohužiaľ ma to čaká v najbližších dňoch, nakoľko mi zrušili lety na koniec júna a napriek tomu, že mám mať nárok na rebooking na neskorší termín bez akýchkoľvek doplatkov a poplatkov, tak online cez webstránku to chce po mne doplatok do novej, samozrejme vyššej, ceny. Predpokladám, že keby som náhodou mal momentálne drahšiu letenku ako by bola cena v novom termíne, nič mi to nevráti a Ryanair sa bude tváriť že však som dostal nový termín, tak čo chcem... Klasika...

Celkem 2 záznamy

Partneři


Reklama
Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s tím, že využívá pro analýzy a přizpůsobení obsahu soubory cookie. Další informace