Skupina Singapore Airlines v dobré kondici. Drží plány nákupu nových letadel.

Dobré zprávy jsou nyní vzácné. Jednou z nich je informace Singapore Airlines Group, která plánuje vyhradit celkem 2,3 miliardy USD na nákup nových letadel a platby spojené s provozem letadel. Potvrzuje, že společnost bude pokračovat v modernizaci a růstu.

Společnost uvádí, že důvody pro pořízení nových letadel zůstávají v platnosti i v současné krizi. Singapore Airlines (SIA) budou pokračovat v pořizování letadel nové generace, a to jak pro náhradu vyřazovaných letadel, tak pro budoucí růst. Nová technika dovolí společnost snížit provozní náklady a emise a nabídnout cestujícím více komfortu.

Podle společnosti Cirium očekává SIA do konce roku 18 nových letadel a dalších 7 v prvním čtvrtletí 2021. Celkem jde o 7x A320neo, 5x A350 a 9x Boeing 787, případně 4x 737 MAX 8.

V těchto dnech SIA odstavily z provozu 96 % svých kapacit. Dopravce předpokládá, že se k původním objemům bude vracet pouze postupně, což závisí na tempu, jakým budou vlády jednotlivých zemí uvolňovat restrikce na letecké cestování a na vývoji poptávky. (Foto: Sam Chui, planes.cz)


Fotografie k článku


Související fotky


Související kategorie

Komentáře



Jan - nepřihlášený host (...176.220...)
05.05.2020 22:51

Lubos: Souhlas...exotika,cistota...kam se hrabe Smartwings :) :)

Luboš - nepřihlášený host (...81.215...)
02.05.2020 14:48
Poznámka

Krásné letušky v nádherném prostředí letadla

Celkem 2 záznamy

Partneři


Reklama
Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s tím, že využívá pro analýzy a přizpůsobení obsahu soubory cookie. Další informace