American Airlines prodlužují platnost dosažené úrovně věrnostního programu

  • 16.04.2020 17:00

American Airlines je další společností, která se vzhledem k propadu v cestování rozhodla účastníkům svého věrnostního programu prodloužit existující status do 31. ledna 2022. Platnosti úrovní svých věrnostních programů již dříve prodloužily např. Aeroflot, Delta, Finnair, United a Qantas.

American Airlines rovněž snižují požadavky na kvalifikační „míle“. Zákazníkům díky tomu nyní postačí pro dosažení určité úrovně věrnostního programu méně Elite Qualifying Dollars (EQDs), méně Elite Qualifying Miles (EQMs) a méně Elite Qualifying Segments (EQSs). (Foto: American Airlines)


Fotografie k článku



Komentáře



Petr - nepřihlášený host (...11.119...)
17.04.2020 13:51

Joshua: No třeba CSA o prodloužení nic neříkají. Prodlužují míle ale ne status. Chápu, že momentálně mají priority jinde, ale až přežijí bezprostřední situaci, něco by s tím udělat měli, frequent flyery a business cestující snad potřebují.

Joshua - nepřihlášený host (...86.202...)
17.04.2020 06:41
Nadpis

Nadpis mi trosku zavani reklamou. Objektivni nadpis by znel: Letecke spolecnosti prodluzuji platnosti dosazenych urovni... v clanku se pak da rozepsat vice.
AA je jedna z poslednich velkych spolecnosti, ktera k tomuto kroku dosla. Jednoho by napadlo, ze pod vlivem konkurence.

Celkem 2 záznamy

Partneři


Reklama
Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s tím, že využívá pro analýzy a přizpůsobení obsahu soubory cookie. Další informace