Ryanair připravil speciální cenovou nabídku na linky, které má opouštět Wizz Air. Nabídka se týká i letů Praha - Londýn (Luton)

Ryanair přichází od 13. února se speciální cenovou nabídkou komentovanou jako pomoc cestujícím na sedmi linkách, které má opouštět Wizz Air. Ceny začínají na 19,99 EUR. Mimořádná nabídka je v platnosti pouze do neděle 16. února.

Jedná se o všechny linky do/z Oděsy, a také spojení Londýn Luton – Praha a Luton - Oslo Torp, a to od dubna resp. května 2020.

Mluvčí Letiště Praha na dotaz planes.cz sdělila: Letecká společnost Wizz Air nás informovala o zrušení linky Praha-Londýn Luton. I po ukončení provozu tohoto spojení si však mohou cestující nadále vybrat z dalších přímých spojení na všech šest londýnských letišť – Heathrow, City, Stansted, Gatwick, Southend a také Luton. Všechna přímá spojení do Londýna patří tradičně mezi cestujícími z Letiště Václava Havla Praha mezi nejoblíbenější.

 (Tab. Ryanair)


Fotografie k článku


Související fotky


Související články

Související kategorie

Komentáře



Nebyly vloženy žádné komentáře.

Partneři


Reklama
Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s tím, že využívá pro analýzy a přizpůsobení obsahu soubory cookie. Další informace