Germanwings jdou od pondělí do třídenní stávky

  • 30.12.2019 07:00

Odborová organizace UFO, která zastupuje zájmy palubního personálu společnosti Germanwings, vyzvala své členy ke třídenní stávce. Důvodem je požadavek na zvýšení platů a benefity. Společnost by se měla vrátit k normálnímu provozu 2. ledna. Germanwings provozují své lety pod značkou Eurowings a jsou částí skupiny Lufthansa. Ze 140 letadel Eurowings provozují Germanwings pouze 30.

Eurowings považují stávku za neodůvodněnou. Mluvčí Lufthansy uvedl, že společnost není ochotna odborářům ustoupit. Eurowings upravují svůj letový řad, aby minimalizovaly dopady na cestující. (Foto: Reuters, planes.cz)


Fotografie k článku



Komentáře



Petr - nepřihlášený host (...180.58...)
30.12.2019 10:14
A dobre dělají!

Eurowings si najímají levnou pracovní sílu ze Sun Express (JV LH a THY) a tlačí na mzdy u GW. Nevím jak u stewardu, ale piloti GW mají kolem 90k zatímco u LH 220k. Tak někde je problem. PS: když má LH problem, svede to na počasí. GW létají vždycky! LH zabijí svoji nejlepší dceru!

Celkem 1 záznam

Partneři


Reklama
Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s tím, že využívá pro analýzy a přizpůsobení obsahu soubory cookie. Další informace