Aeroflot rozšiřuje tarif Lite na vybrané dálkové linky

  • 23.12.2019 13:00

Aeroflot letos rozšířil tarif Lite (pro cestující bez odbaveného zavazadla) na krátkých a středních tratích, a to včetně letů do Prahy. S tímto tarifem může cestující bezplatně přepravovat pouze kabinové zavazadlo předepsaného rozměru a hmotnosti do 10 kg.

Dne 20. prosince společnost oznámila, že tyto tarify budou nově zavedeny na vybraných dálkových linkách. Konkrétně se jedná o lety do Indie, Indonésie (Bali), na Maledivy, do Mongolska, Thajska, USA a Vietnamu (Ho-Či-Minovo Město). Společnost argumentuje tím, že tarif je výhodný např. pro cestující rodiny, které nemusí mít počet odbavených zavazadel shodný, jako je počet cestujících osob.

Cestující, kteří mají požadovanou úroveň věrnostního programu Aeroflot Bonus nebo člena aliance SkyTeam, mohou v rámci privilegií programu přepravovat odbavená zavazadla zdarma. (Foto: openrussia.org, planes.cz)


Fotografie k článku


Související fotky


Související články

Komentáře



Petr - nepřihlášený host (...187.104...)
23.12.2019 18:50
S Aeroflotem jsem létal vždy jen do Moskvy

A kdyz jsem občas potřeboval, priplacel jsem za kufr až na letišti (upřímně, není to pro me aerolinka na dalkovky - tím ze už nemám Ruské vízum me nedobrovolně stravena noc na Shetemetyevu docela děsí). Ale Aeroflot má některé linky dotované, treba Moskva -Vladivostok. Tam byla letenka i pod EUR200. Nevím jak je to teď, ale když jsem měl v Moskvě byt, klidně bych si v tarifu lite zaletel na vikend do Vietnamu. Holt usadil jsem se. A jak jsem psal níže, LH lite do USA my velmi vyhovuje :-)

jirp (...80.21...)
23.12.2019 14:22
lite

Problem je v tom, ze to je skryte zdrazeni. Pokud by se cena letenky Lite proti nirmalni snizila, pak je to OK. Ale ve skutecnosti se k puvodnim cenam pouze prihodil priplatek za kufr.
Samozrejme chapu, ze je to ulitba vyhkedavacum, kde jsou normalni tarify v nevyhode.
Dalsi problem je, ze pri bookovani pro vice osob nemuzete oddelit osoby se zavazadkem a bez. A u Aeroflotu nelze vzit ani jeden smer s kufrem a druhy bez.

Petr - nepřihlášený host (...187.104...)
23.12.2019 13:55
Letam LH light

Protože mám proste vic domácnosti a nepotřebuji si brát všechny své věci s sebou. U Rusů je to podobně: proč bych si bral do Thajska kožich a z Thajska bermudy a žabky?

Celkem 3 záznamy

Partneři


Reklama
Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s tím, že využívá pro analýzy a přizpůsobení obsahu soubory cookie. Další informace