Od listopadu bude lety skupiny Ryaniar v Praze zajišťovat Buzz

  • 23.09.2019 08:00

Podle informace potvrzené planes.cz mluvčí společnosti Ryanair bude od 1. listopadu báze Ryanair Group v Praze provozována společností Buzz, která je dceřinou společností v rámci skupiny Ryanair. Tato organizační změna nebude mít vliv na provoz linek Ryanairu z/do Prahy.

Společnost Buzz získala vloni polské osvědčení AOC (Air Operator’s Certificate). Vzniká rebrandingem ze společnosti Ryanair Sun a je tak jednou ze společností Ryanair Holdings Group, a to spolu s Ryanair DAC, Laudamotion a Ryanair UK. Další společností skupiny bude Malta Air. V souvislosti s rebrandingem spustí Buzz na podzim své webové stránky.

Společnost, která měla původně provozovat jen charterové lety, rozšiřuje svou působnost i na pravidelné linky. Buzz je hlavním nástrojem expanze Ryanairu na polském trhu. Polské osvědčení přitom poskytuje Ryanairu daleko větší volnost v pracovně-právních a organizačních otázkách, než je tomu např. podle irského pracovního práva. (Foto: Ryanair, planes.cz)


Fotografie k článku


Související fotky


Související články

Komentáře



Johny - nepřihlášený host (...24.114...)
23.09.2019 12:45

Tady to máme oficiálně potvrzené, že jsou to buzzíci.

lubomir.germany (...74.148...)
23.09.2019 08:55

tak ted bude plno novejch fotek buzzu namísto ryanu.. :D do brq to asi pak dorazí taky, co?

Celkem 2 záznamy

Partneři


Reklama
Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s tím, že využívá pro analýzy a přizpůsobení obsahu soubory cookie. Další informace