KLM chce v rámci kampaně Fly Responsibly nahradit spoje do Bruselu vlaky

  • 16.09.2019 13:00

Počínaje 29. březnem bude jedna ze stávajících pěti rotací KLM z Amsterodamu do Bruselu nahrazena vlakovým spojením. Jedná se o první krok společného programu s holandskými drahami NS Dutch Railways (foto 1), který usiluje o nahrazení leteckého spojení Amsterdam – Brusel vlakovými spoji.

Děje se tak v rámci kampaně Fly Responsibly, ve které KLM apeluje (foto 2) na cestující, aby omezili cestování letadly. Nabádá použít na kratší vzdálenosti vlak a osobní kontakt nahradit videokonferencí. Společnost také zahájila sbírku, jejíž výtěžek bude využit na výsadbu stromů v deštném pralese v Panamě. Kampaň má přispět k udržitelné, ekologické dopravě. KLM zároveň ušetří přechodem na vlak některé sloty v Amsterodamu, které mohou být použity pro dálkové linky.

Pro cestující linky Air&Rail má být v Amsterodamu zřízena zvláštní odbavovací přepážka. Jízdní doba se pohybuje kolem 1 hodiny a 34 minut. (Foto: OVPro, KLM)


Fotografie k článku


Související fotky


Komentáře



Nebyly vloženy žádné komentáře.

Partneři


Reklama
Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s tím, že využívá pro analýzy a přizpůsobení obsahu soubory cookie. Další informace