Nový val pro fanoušky letadel u Kněževse

  • 09.01.2019 10:30

Letiště Praha dnes otevřelo nový vyhlídkový val na severní straně dráhy 06/24. Val u Kněževse byl mezi prvními kroky na cestě pražského letiště k lepším podmínkám pro spottery i další fanoušky letadel. První provizorní konstrukce na místě proti terminálům byla postavena počátkem roku 2012, ta byla krátce na to nahrazena valem, který za poslední roky umožnil nad plotem letiště tisícům fanoušků pozorovat létání. Tento val musel ustoupit budování nového perimetru a produktovodů a v květnu roku 2018 byl uzavřen.

Po několika měsících od jeho zrušení je tedy zpřístupněn nový val, který je dále od osy dráhy, je však téměř dvojnásobně vyšší. Přejeme všem nadšencům příjemnou podívanou a připomínáme, že fotografové mají k dispozici také druhý val u křížení drah, přístupný od Hostivice. Na našem webu najdete i mapu bodů vhodných k fotografování letadel kolem letiště Václava Havla.


Fotografie k článku


Související fotky


Související články

Komentáře



Ivan-EnolaGay (...153.34...)
09.01.2019 11:32

Dobrá práce :-)

Celkem 1 záznam

Partneři


Reklama
Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s tím, že využívá pro analýzy a přizpůsobení obsahu soubory cookie. Další informace