Neobvyklá show nad Dubají

  • 06.12.2018 16:00

Letadla čtyř vedoucích společností Spojených arabských emirátů (Emirates, Etihad, flydubai a Air Arabia) se ukázala ve spektakulárním skupinovém letu s doprovodem display týmu vojenského letectva Al Fursan. Připomněla tak 47. národní den. Této neobvyklé show nad Dubají se účastnilo celkem 11 letadel: dva Airbusy A380 společností Emirates a Etihad, Boeing 737 MAX 8 flydubai a Airbus A320 Air Arabia. Letadla doprovodilo sedm cvičných tryskových letadel Aeromacchi MN-339NAT akrobatické skupiny Al Fursan.

Skupinový let vedl po startu z letiště Dubai World Central Al Maktoum International Boeing 737 flydubai letící ve výšce 1000 ft (305 m) rychlostí 210 kt, další dopravní letadla pak následovala s vertikálním odstupem 300ft. Akrobatická skupina Al Fursan letěla ve formaci šípu a s barevným kouřem v barvách vlajky Spojených arabských emirátů. Video z této akce je možno zhlédnout zde.


Fotografie k článku


Související fotky


Komentáře



Nebyly vloženy žádné komentáře.

Partneři


Reklama
Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s tím, že využívá pro analýzy a přizpůsobení obsahu soubory cookie. Další informace