Valná hromada ČSA změnila představenstvo, Travel Service mění strukturu i název

  • 24.10.2018 01:15

Valná hromada akcionářů Českých aerolinií na svém zasedání 23.10.2018 schválila změny v představenstvu společnosti a obměnila dva ze tří členů. Souvisí to se strategií v rámci nově vzniklého koncernu a budování silných obchodních značek Smartwings a ČSA. Novým členem představenstva ČSA byl zvolen Petr Kudela, finanční ředitel Travel Service. Druhým členem představenstva ČSA byl zvolen Radek Müller, manažer pro pravidelnou leteckou přepravu v Travel Service. Martin Štolba, místopředseda představenstva ČSA, ve své funkci zůstává.

Představenstvo společnosti Travel Service v minulých dnech odsouhlasilo v souladu se zákonem o obchodních korporacích vznik koncernu Smartwings Group, jehož součástí jsou obchodní společnosti: Travel Service, a. s., České aerolinie a. s., Travel Service, Kft, Travel Service Polska, Sp. z o. o., Travel Service Slovensko, s. r. o., Travel Service GmbH a T.S. Building, s. r. o., přičemž řídící osobou v rámci tohoto koncernu bude společnost Smartwings, a.s. Koncern Travel Service Group současně zahájil proces směřující ke změně obchodního názvu společnosti a na všech trzích, kde působí, bude používat místo obchodního názvu Travel Service obchodní jméno Smartwings. Pro koncern bude používáno slovní spojení Smartwings Group. V rámci letecké přepravy bude koncern využívat dvou obchodních značek: Smartwings a ČSA. 


Související fotky


Komentáře



Nebyly vloženy žádné komentáře.

Partneři


Reklama
Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s tím, že využívá pro analýzy a přizpůsobení obsahu soubory cookie. Další informace