Ryanair zahájil lety na Ukrajinu

  • 05.09.2018 08:00

Ryanair vstoupil dne 3.9. na ukrajinský trh, a to letem Berlin (Schönefeld) - Kyjev (Borispol). Díky vysoké poptávce a konkurenčním aktivitám Wizz Airu přitom urychlil svůj nástup na trh o dva měsíce proti původnímu plánu. V rámci zimního letového řádu bude Ryanair létat z Kyjeva do Barcelony, Berlína, Bratislavy, Bydhoště, Gdaňsku, Krakova, Londýna (Stansted), Poznaně, Stockholmu, Varšavy, Vilniusu, a Vratislavi. Celkem půjde o 38 letů týdně s projektovanou roční kapacitou 635 tis. cestujících. Ukrajinský trh otevřel Ryanair zaváděcí cenou 14,99 EUR pro cestující v říjnu a listopadu. Letenky za tuto cenu jsou v prodeji výhradně na webových stránkách Ryanair, a to pouze do půlnoci 5.9. Ukrajina je poslední velký, a přitom málo rozvinutý trh, proto se očekává tvrdý konkurenční boj Ryanairu s Wizz Airem i domácími hráči. Poptávka po letech je umocněna vysokým počtem Ukrajinců, kteří odešli za prací do zahraničí.


Fotografie k článku


Související fotky


Související články

Komentáře



MichalC (...17.10...)
05.09.2018 08:19
Akce Ryanair

Klasicky pro Ryanair, letenky za 15 Eur se sice nabízely ještě včera, ale asi se jednalo o omezený počet letenek. Dnes už jsou na webu jen letenky za "normální" ceny, přičemž 199 Eur za Kyjev/Berlín (v jednom směru) nejsou vyjímkou vyjímkou.

Celkem 1 záznam

Partneři


Reklama
Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s tím, že využívá pro analýzy a přizpůsobení obsahu soubory cookie. Další informace