ČSA končí s lety do Skopje

  • 12.07.2018 12:45

České aerolinie se vzhledem k nízké poptávce a nedostatku letadel rozhodly k 18. červenci ukončit lety na sezónní lince do Skopje. Lety byly zahájeny v roce 2016 a létaly třikrát týdně, brzy byly omezeny jen na letní sezónu.


Související fotky


Související články

Komentáře



eif - nepřihlášený host (...75.181...)
15.07.2018 02:00

Ne, nevyhrál jsem. Jak jsem psal, my tuhle vaši hru na nepravdivé napadání nehrajeme. Jen uvádím vaše nepravdivá obvinění na pravou míru. Váš server opravdu není zdrojem našich informací. S tím, že ve vašich představách zřejmě je, zjevně nemůžeme nic dělat.

Jan Sůra - nepřihlášený host (...102.199...)
13.07.2018 19:40

Vyhrál jste, pane Habarto. Ztrácet čas dopisováním s lidmi, kteří nepřiznání zdrojů považují za automatické a ještě se strašně podivují nad tím, že to označuji jako krádež, opravdu už nebudu. Hluboce se Vám omlouvám a hezký pohled do zrcadla.

eif - nepřihlášený host (...75.181...)
13.07.2018 12:52

Pane Sůro, ten problém je v tom, že opakovaně napadáte server planes NEPRAVDIVĚ. A hru na to, že někoho nepravdivě napadnete, a když se věcně brání, křičíte o agresivitě, s vámi hrát nebudu. RH

Artem (...135.32...)
13.07.2018 08:12
absurdni a malicherne

Pane Sura, fakt, ze se nekde jinde objevila informace jako prvni preci neznamena, ze byla ukradena a ukradena prave na vasem webu. Obvineni i jeho agresivni ton nabyva absurdnich rozmeru ve svetle zavaznosti teto informace.
A redakci planes.cz diky za jeji praci!

Jan Sůra - nepřihlášený host (...200.57...)
13.07.2018 07:45

Nevím nic o povinnosti omlouvat se za to, že konstatuji pravdu. Agresivní vůči lidem, kteří si hrají na strážce morálky, napadají mě sami v mailech, že vykrádám jejich texty bez jakéhokoliv důkazu, budu i nadále.

eif - nepřihlášený host (...75.181...)
13.07.2018 07:10

Dobré ráno všem :-)

ke slušnější části příspěvku: s panem mluvčím ČSA je redakce v pravidelném dlouholetém kontaktu, o povinnosti ptát se na vysvětlení každého kroku u každé zprávy upřímně nevím. Stejně tak nevím o povinnosti dohledávat a nepravdivě uvádět jako zdroj obecné zprávy médium, které zdrojem té zprávy na našich stránkách není.

Co do dalšího napadání - přečíst si styl vašeho napadání v těchto příspěvcích i jinde a potom v mailu větu o tom, jak jsme agresivní je všeříkající. Vaši agendu proti planes.cz nechejme posoudit čtenáře.

Za omluvu děkuji a přijímám ji, ještě bych ocenil omluvu za obvinění, že přebíráme články z vašeho serveru, protože to prostě není pravda.

RH

Jan Sůra - nepřihlášený host (...200.57...)
13.07.2018 00:11
Zdrojování 3

Tak ještě jednou:
-konstatoval jsem, že jste ČSA ani nekontaktovali (běžný přístup médií, že se kontaktuje ten, o kom se píše a žádá vysvětlení jejich kroků)
-Je elementární slušností citovat toho, kdo s informací přišel jako první. My s tím problém nemáme, neděláme si patent na to, že vše víme první. O to více pak zamrzí, když naši zprávu najdeme jinde. https://zdopravy.cz/?s=planes.cz, nemá s tím problém ani většina jiných médií.
-pokud byste se netvářili, že jste na vše přišli sami, uvedete zdroj původní informace (využívání obsahu Routes Online je až komické). V sekci aktuality ale takových textů s odkazem na zdroj příliš mnoho nenajdu.
-Už v minulosti jste se vymluvili na to, že jste informaci měli dříve, jen ji prostě vydali později. Taková konstrukce, že vám tak nezáleží na aktuálnosti, mi ale příliš nezapadá do rychlosti, s jakou zveřejňujete běžné tiskové zprávy (typově zpráva o easyJetu a Belfastu či A220)
-píšete o vějičce víme první - ano, omlouvám se, že jsem to vzal osobně.
Vaše teorie výmluv, že jste se dozvěděli o situaci jinde, zcela popírá zásadní mediální slušnost citování zdrojů. Podle této logiky v podstatě citování médií nemusí existovat, protože vždy můžete říct, že jste se o něčem dozvěděli jinde. Pokud hodláte řešit situaci právní cestou, myslím, že Vám mohu s klidem doporučit Mgr. Taťánu Malou, přístupem k autorskému právu si budete velmi rozumět.
Jinak jste mému mailu zcela neporozuměl: jdu upozornit všechny servery, z kterých jste zjevně čerpali informace bez uvedení zdroje a které jsou chráněny autorským právem.

lumikus - nepřihlášený host (...203.146...)
12.07.2018 23:58
info

Pan S. byl před pár lety znám jako dobrý špion informací u sousedů na a..w.cz , takže nevim co nyní řeší :-)

eif (...75.181...)
12.07.2018 23:41

Fakta:
- to, že některý z článků vydáte dříve, neznamená, že jste jediným zdrojem nebo že se stáváte majitelem informace. Autorské právo na obecně známou informaci opravdu nezískáte tím, že informaci zveřejníte dříve než někdo jiný. Když některý článek vydáme první my, také ostatním serverům v oboru nevnucuji, že informaci mají od nás.
- kde je v článku citováno vyjádření ČSA? Proč to podsouváte?
- kde jste přišel na to, že se planes tváří, že na všechno přijdou sami? to je nějaká konstrukce?
- kde píšu, že používáte Víme první na serveru zdopravy? Já jsem psal, že ho nepoužíváme na planes, a to je pravda, nebo můžete prokázat opak?

Takže shrnuto - vydali jste článek, a my jsme v jinou dobu vydali jiný článek o stejné události. Z toho usuzujete, že máme článek od vás... Takže to je celá podstata věci? Tomu říkáte důkaz? Důkaz o tom, že jsme se o situaci nemohli dozvědět jinde než u vás? To myslíte vážně?

PS Váš e-mail o tom, jak okamžitě jdete upozorňovat všechny servery, že planes kradou, váš přístup dokresluje docela přesně....

Jan Sůra - nepřihlášený host (...200.57...)
12.07.2018 23:28
pro pana Habartu

Fakta:
10.7. 7:55 text vydán zdopravy.cz
12.7 12:00 vydán na planes.cz
Nikdo z Planes.cz nekontaktoval ČSA s žádostí o vyjádření.
Je elementární slušností uvádět zdroj informací. Planes.cz se tváří, že na vše přijdou sami, ve skutečnosti je velká část textů vykradena z routes online bez uvedení zdroje.
Pokud je protiprávní upozorňovat na to, že neuvádíte zdroje a porušujete autorské právo, jistě víte, jak postupovat. Vaše další nesmysly (např. víme první) nemá smysl komentovat, na serveru zdopravy.cz jsme je nikdy nepoužívali.

Celkem 14 záznamů

Partneři


Reklama
Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s tím, že využívá pro analýzy a přizpůsobení obsahu soubory cookie. Další informace