IAG dnes oznámil značku LEVEL, nový low-cost pro dálkové lety z Barcelony

  • 17.03.2017 13:45

Koncern IAG, zahrnující dopravce Aer Lingus, British Airways, Iberia a Vueling Airlines, dnes oznámil vytvoření nového dopravce, který má od června letošního roku zahájit nízkonákladové dálkové lety z Barcelony do Buenos Aires, Punta Cany, Los Angeles a Oaklandu (alternativní letiště blízko San Francisca). Nová letecká společnost ponese název LEVEL, ve flotile má mít dva zcela nové Airbusy A330-200 ve vlastních barvách, s 314 místy na palubě (293 sedadel v turistické třídě a 21 v třídě Turista Premium).

V první fázi má však provoz pro LEVEL zajišťovat Iberia, tomuto kroku předcházelo vyjednávání s odborovými organizacemi španělského dopravce a jejich souhlas s nasazením posádek Iberie na tyto lety. Iberia také bude poskytovat handling a údržbu letadel společnosti LEVEL. Letenky jsou od dnešního dne v prodeji za cenu od 99 EUR v jednom směru v turistické třídě a za 599 Euro v prémiové turistické třídě. Všechny letenky lze zakoupit také na stránce flylevel.com (17.3. 2017 v 13:45 zatím nejsou v provozu) a obvyklých distribučních kanálech společnosti Iberia. Za lety LEVEL lze také standardně sbírat body Avios do programu Iberia Plus.

A330 Level render


Související fotky


Související články

Komentáře



Nebyly vloženy žádné komentáře.

Partneři


Reklama
Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s tím, že využívá pro analýzy a přizpůsobení obsahu soubory cookie. Další informace