LATAM Group představila novou identitu TAM a LAN - Latam Airlines

  • 11.08.2015 00:01

Tři roky po dokončení spojení chilských LAN Airlines a brazilských TAM chce skupina LATAM Group příští rok rebrandovat oba dopravce, stejně jako všechny jejich pobočky do jednoho leteckého provozovatele pod jednotnou značkou Latam Airlines. V prohlášení skupiny padl jako předpokládaný termín prvního představení spojené značky duben 2016, kdy by měla být jednotná společnost představena zákazníkům včetně nového loga a prvních letadel v novém livery. Od spojení si skupina slibuje zejména lepší propagaci značky a usnadnění orientace cestujícím ve spojeném nabízeném produktu, včetně jednotně prezentované sítě linek. Do roku 2018 by měly být nové barvy a značka aplikovány na všechny letouny ve flotile. Úctyhodné impérium všech jednotlivých leteckých dopravců zahrnuje na straně LAN vlastní chilské LAN Airlines, dále pobočky LAN Perú, LAN Colombia, LAN Argentina, LAN Ecuador a také cargo dopravce LAN Cargo (Chile), ABSA (Brazílie), Mas Air (Mexiko), LANCO - Línea Aérea Carguera de Colombia. Rodina dopravce TAM zahrnuje vlastní společnost TAM, regionálního dopravce Pantanal Linhas Aéreas a TAM Airlines (pobočka v Paraguayi, dříve Transportes Aéreos del Mercosur).



Komentáře



Ondra - nepřihlášený host (...249.93...)
12.08.2015 06:48

tak vymysli ty něco lepšího. Kritizovat umí každy hlavně nas narod, to je jeden prebornik vedle druhého a když ma něco vymyslet tak je ticho.

Tom - nepřihlášený host (...64.118...)
11.08.2015 10:09

Latam? to nevedeli vymyslieť niečo lepšie?

Celkem 2 záznamy

Partneři


Reklama
Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s tím, že využívá pro analýzy a přizpůsobení obsahu soubory cookie. Další informace