Mezinárodní burza leteckých fandů v Praze / Prague September convention

I letos se v Praze uskuteční v září setkání leteckých fandů, spojené s výměnou a prodejem fotografií, pohledů, diapozitivů, bezpečnostních instrukcí, časopisů, modelů a dalších materiálů týkajících se letectví. Osmé CAPC Convention proběhne v sobotu 27. září 2003 od 09:00 do 15:30 v budově cargo terminálu Menzies Aviation Group (napravo od hlavní letištní budovy terminálu Sever), v místní jídelně. Z místa konání je dobrý výhled na pojíždějící letadla na start dráhy 24. Občerstvení i teplá jídla v místě konání budou zajištěna. Cena za pronájem prodejního stolu zůstává stejná - 250,- Kč (100,- Kč členové CAPC). Vstup je tento rok ZDARMA! Součástí akce bude opět tombola s mnoha zajímavými cenami, která se uskuteční okolo 14:00. Vše bude opět vyznačeno - příjezdová cesta autem i cesta od autobusu. Hned vedle budovy se nachází placené parkoviště. S žádostmi o rezervaci stolu, pomoc při ubytování pro mimopražské zájemce či dalšími dotazy vztahujícími se k této burze se můžete obrátit na pana Štěpánka prostřednictvím emailu redakce@planes.cz nebo telefonicky na 606 414 411.

The 8th Prague CAPC Convention will take part in Menzies Aviation Cargo building in local cafeteria on 27.09.2003 (09:00 - 15:30). The terminal is situated approximately 500 metres to the right from the main passenger terminal airport Prague Ruzyne. There will be signs how to get there (by car or by public bus). The price for rent a table is 250,- CZK (8 EUR), admission free of charge. The place of convention is very nice point to see taxiing aircraft for take off from RWY 24. The refreshment and warm meals available as well. For more information, table reservation or help with accommodation at Prague do not hesistate to contact Mr. Stepanek on email redakce@planes.cz or tf. ++420 606 414 411. Looking forward to see you in large number.

Autor: MS



Související kategorie

Komentáře



Nebyly vloženy žádné komentáře.

Partneři


Reklama
Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s tím, že využívá pro analýzy a přizpůsobení obsahu soubory cookie. Další informace