Aeroflot jde do nových barev

  • 24.10.2019 13:00

Aeroflot převezme v únoru první z 22 koupených letadel Airbus A350-900. Ze zatím získaných dokumentů a fotografií vyplývá, že letoun bude dodán v nových barvách. Je pravděpodobné, že Aeroflot ke svému 100. výročí v roce 2023 připravuje pro svou flotilu upravené barevné schéma. To stávající ukazuje pro porovnání vizualizace na obr. 3.

Nejmarkantnější změnou je větší trikolora na směrovce, absence modré barvy na spodní části trupu a zvětšený nápis Aeroflot na přední části trupu. V souladu se stávajícími trendy lze očekávat, že další nápis Aeroflot se objeví na spodní části trupu tak, jak je tomu např. u Emirates. Trikolora se objeví také na koncovkách křídla.

V letní sezóně se letadla A350-900 Aeroflotu objeví na linkách do New Yorku, Miami, Pekingu a Soulu. Posádky se začnou s letadlem seznamovat na kratších tratích již od února, takže je možné, že se A350 objeví i v Praze. Letadla budou konfigurována pro 316 cestujících (C28W24Y264). 


Fotografie k článku


Související fotky


Související články

Komentáře



Nebyly vloženy žádné komentáře.

Partneři


Reklama
Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s tím, že využívá pro analýzy a přizpůsobení obsahu soubory cookie. Další informace