Photo Detail

ATR42-300(F)


Author: Martinique_
Date taken: 2022-07-07
Number of ratings: 0×
Number of views: 212×



The albums in which the photo is places

Category:

More photos of


Comments



Martinique_ (...5.69...)
2024-02-13 11:54

Miroslav: To je slovo do pranice. Vezmu to z jiné strany. Austrian přiznal, že o linku VIE-KSC je tak malý zájem, že se mu ji nevyplatí provozovat s Embíkem. Rakušák však linku nechce zavřít, a tak si pro její provoz pronajal ATR72. VIE je středoevropský uzel, který zajišťuje síťový dopravce Austrian Airlines.

LZIB Bratislava uzlem není. V Bratislavě ani nesídlí žádný síťový dopravce. Když síťový dopravce má problém uživit linku do Košic s Embíkem a musí ji provozovat játrovkou, nemá Bratislava šanci linku do Košic operovanou byť jen játrovkou naplnit.

Játrovky už dříve z BTS do KSC létaly, a sice ty Českých aerolinií. Opravdu by mě zajímal, jaký tam byl průměrný loadfactor, ale od oka bych tipnul, že žalostný.

Já jsem opravdu nadšený z linky Praha - Košice, kterou provozuje Ryanair. Slaví úspěchy a stala se již stálící v letovém řádu irského dopravce.

Miroslav - unsigned guest (...167.251...)
2024-02-13 10:22
Na okraj

Iste jedna takáto ATR-42 by sa uživila aj so štátnymi dotáciami na linke BTS - KSC... (ako sa vraví v Čechách - "hlopupí kdo dáva, hloupejší, kde nebere")

2 records

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Further details