Photo Detail

A330-323X


Author: Robert Škrinár
Date taken: 2019-06-23
Number of ratings: 1×
Number of views: 1182×



The albums in which the photo is places

More photos of


Comments



Mr. Posuvka (...98.75...)
2020-01-21 16:53
Ruzyně

Letiště pro mě bude vždy Ruzyně!
Ne ten paskvil, že je letiště pojmenováno po Havlovi nemá snad smysl ani řešit..
Věděl bych o jiných vlastencích po kterých by se mohlo jmenovat, ale Havel by to nebyl. O mrtvých jen dobře.

Tom N. - unsigned guest (...174.138...)
2019-09-09 05:28
Ouha

Sorry, ale nesouhlas! Tohle není databáze leteckých map ani EFB v cockpitu, aby to někdo vyhledával podle toho, jak to má kategorizované Jeppesen nebo LIDO atp., ale databáze fotek pro širokou veřejnost(podobně jako airliners, jetphotos atd.). Pokud to tak mít chtějí, tak je ale pak vhodné aplikovat takovou kategorizaci u letišť všech a ne "každej pes, jiná ves", jak to předvádějí tady - některá letiště podle toho, jak se jmenují a jiná podle oblasti.

Ouha (...91.214...)
2019-09-08 08:32
Tom N.

Stačí si najít jakékoliv aktuální letecké mapy LKPR je stále místopisně v části Ruzyně stejně jako Ostrava v části Mošnov nikoli v části Leoše Janáčka, stejně jako třeba Tegel není v oblasti Otto Lilienthal. To komu je letiště věnováno nemá na název v leteckých mapách až na výjimky vliv.

Tom N. - unsigned guest (...24.206...)
2019-09-07 19:53

Lubomíre nic proti Vám - pro mne to je "jen tak mezi řečí" taktéž stále Praha - Ruzyně a jsem ten poslední, kdo by něco přejmenovával(obzvláště pak letiště a ještě na tak pro cizince komplikovaný název). Zádrhel je v tom, že můj ani Váš názor naprosto nic neznamená a letiště Praha - Ruzyně se před 7 lety přejmenovalo a pod tímto jménem prostě už neexistuje. Když s Vámi budu sedět u piva a budeme si povídat o pražském letišti, vpohodě si vystačíme s tou Ruzyní, ale je spousta lidí, kteří žádné historické vazby k tomuto jménu nemají, např. cizinci a mládež(a databázi fotek tu sledují obě skupiny). Navíc tady nejsme u pivka v hospodě, ale na "portále o dopravním letectví" s rozsáhlou databází a vyhledavačem a tak alespoň troška profesionality by byla namístě, nemyslíte? Je třeba jít s dobou a já např. jezdím z města na letiště a zpět po Evropské 50tkou, zatímco pár "pamětníků" pořád jezdí po Leninově 60tkou. Co je podle Vás v pořádku?

lubomir.germany (...103.38...)
2019-09-07 18:48

tak třeba pro mě to bude vždycky ruzyně, to už je prostě tak zažitý a s prominutím havla tam teda opravdu nepotřebuju. co jsem nevěděl, že jfk bylo idlewild... proč ne, např sfo taky nemá název a spousty dalších letišt - i amstr má jen schiphol, ale ne, my musíme nuceně přejmenovavat, stejně jako bratia bts a nebo osr... proč? dyť ruzyně a i tuřany jsout tak pěkně znělé názvy... nevrtal bych do toho :)

Tom N. - unsigned guest (...24.206...)
2019-09-07 17:17
A330 ČSA na letišti "Praha - Ruzyně"? To jako vážně? Stále ještě i po 7 letech?

Fotka je super! Jenom už 7 let čekám, kdy se panáčkové z planes.cz konečně probudí a všimnou si, že letiště "Praha - Ruzyně" už neexistuje. Ještě štěstí, že se např. JFK Airport přejmenovalo z Idlewild hodně dlouho předtím než planes.cz vůbec vzniklo! A nebo že se u infa o fotce neuvádí, v jaké zemi vznikla. To bychom tu najednou měli aktualit z ČSSR!

6 records

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Further details