Photo Detail

DC3C


Plane type: DC3C
Airport: Munich (MUC/EDDM)
Airline: Private
Registration: N33611
Author: Radim Tyleček - LKMT/EDDM Spotter
Date taken: 2019-02-11
Number of ratings: 4×
Number of views: 988×



The albums in which the photo is places

More photos of


Comments



Michal Krsek (...84.252...)
2019-06-28 09:46

Dobry den panove,
dovoluji si vas pozadat, abyste pripadne vedli diskusi k veci - tj. bud k letadlu nebo ke kvalite fotografie.

Nema smysl si vymenovat osobni invektivy zrovna pod touhle fotkou Dakoty.

moc diky za pochopeni
MK - planes.cz

Marek Horák (...246.166...)
2019-06-28 01:55

Radime, já zde nebudu nic ventilovat ani se zapojovat do hádky nechci. Já si jen říkám, že problém nebude v nás :) Ty furt říkáš jak někdo neumí přijmout kritiku, ale kdykoliv se Ti například nelíbí screening, tak si hned stěžuješ, jsi to Ty, kdo plive okolo sebe jed, zesměšňuješ planes na OK-Spotters a hlavně jeho screenery (vč. mě), píšeš útočně a když Ti někdo (jako třeba já) u toho ještě napíše proč, tak mu na to odepíšeš něco ve smyslu "aby si to srovnal v hlavě, než vyplivne takovou blbost". Já bych byl jenom rád, kdyby sis přestal všechno brát tak osobně a furt říkal jak tady na tebe všichni pliveme jed.. Ono pokud jsi normální chlap a ne ženská tak si řekneš "Ježiš to je d*bil" a hodíš to za hlavu. Já osobně doteď nechápu proč jsi si mne bloknul.. Ale tak to je tvá věc. kterou respektuji a ani mi to nevadí, jen si myslím, že je to svým způsobem neférové gesto. Já sám jsem udělal spoustu chyb, hlavně v mém vystupování, ale z chyb se člověk učí a ty by jsi se mohl poučit také.

Žebříčky a "lajky" nejsou život, když se mi povede hezké fotka jsem za to rád, když se líbí i ostatní, je má radost o to větší, ale rozhodně mi to neslouží k tomu.. Abych "ho tady vyndaval na stůl, že ho mám většího". Z mého osobního hlediska tvým fotkám často chybí ostrost a špatné vyvážení.

Jarsen (...135.77...)
2019-06-28 00:05

Chlapci,
už se na to "wy-serte" :-).. Chci jít spát.
Zítra někde u plotu, na stojánce, před lakovnou nebo u prahu dráhy a...
Vaše vzájemné animozity už přestávají bavit většinu z nás.
Z LKPO zdravím a přeji všem dobré oko, pravý čas a samozřejmě štěstí...

Adrian Kozera (...157.164...)
2019-06-27 21:37

Radim Tyleček: Před 10-ti lety sem ale posílalo fotky řádově mnohem víc lidí a i když technika nebyla taková jako dnes, tak fotky byly nejenom krásné, ale taky měly obrovskou informační hodnotu. Ta konkurence tehdy byla obrovská, zájem veliký a taky počet fotek pro screenery vysoký, proto si mohli vybírat. To, že se po převzetí stránek novými provozovateli z nich postupně vytratila většina insiderů a dnešní náhledy, když je to top fotka jsou při troše štěstí okolo 300-400 spíš vypovídá o daleko menším zájmu a počtu přispěvatelů na tyto stránky než v minulosti.
Fotky tady komentuji pouze občas, když se mi líbí, moje taky nestojí za moc, ale tvoje výlevy už asi prudí hodně lidí. Občas neuškodí takové to klasické mlčeti zlato....

2019-06-27 21:12

Alexander Duda:
Těžko říct - mám vás všechny (Marka Horáka + téměř všechny podrazáky z Ostravy, bo nepovažuju za přátele lidi, co na mě plivou akorát jed a co si o mě myslí, že jsem bůhví jaké individuum) v ignoraci, takže nevidim, kdo z vás kde co postuje, chválí nebo kritizuje...

Radim Koblížka:
To máš sice pravdu, že jsem to řekl a stojim si za tím, nicméně rovný horizont je základ a jeho srovnání trvá nějakých ani ne 10 sekund.
Ještě za starých časů, tj. tak 10+ let dozadu, byl rovný horizont jednou z důležitých podmínek k tomu, aby fotka byla přijata a je jedno, jestli jako aktualita nebo jako galerijní fotka. Přes to prostě nejel vlak.
A co se mých zveřejněných fotek jinde po světě týče, tak jednak je tam nenahrávám kvůli vlastní lenosti, ale taky kvůli vytíženosti, bo kromě práce jsem i jako spotter denně na letišti nebo obrážim letecké různě po Evropě a na úpravu nebo nahrávání fotek není skoro čas...
Nicméně pár fotek mám taky na airplane-pictures.net, popř. planephotos.net

Radim Koblížka (...160.209...)
2019-06-27 20:37

když mi ten Holanďan padá, ano je to možné ale to je přece AKT a na ty jsou podle TVOJICH slov snížené nároky na kvalitu tak nevím kde je problém :D
a když jsi teda podle žebříčku za poslední týden ten TOP fotograf jak tvrdíš proč nejsou tvoje fotky i někde jinde po světových webech kde se teprve pozná jak na tom člověk je, třeba by ses dostal při troše štěstí i na flightradar24 :)
Tím nechci nějak urazit zde lidi z Planes díky tomuto webu jsem se naučil co a jak a mohl jsem se posouvat dále.

Alexander Duda (...135.89...)
2019-06-27 19:43
Zastání

Nechci se zapojivat do vaší hádky pánové, ale musím se zast Kobly v tom, že nerýpe jen do tvých fotek, Radime. Stačí zajít do OK-SPOTTERS a podívat se na několik určitých příspěvků Marka Horáha, kde spoustu krát kritizoval jeho úpravu a především ořez. (Nic proti nikomu, ať už je to Kobla, Ty nebo Marek Horák.)

lubomir.germany (...74.148...)
2019-06-27 13:30

ooooo, srdcovka pan am, parádní úlovek!

Jarsen (...92.149...)
2019-06-27 13:10

..oprava!
..rozhodně MĚ netrápí...

Jarsen (...92.149...)
2019-06-27 13:08

..souhlas s panem Martinem.
Pokud zde občas někdo vypíchne, že PLANES stojí za "starou Bellu", tak ať sleduje spotterské počiny na jiných webech. Mně nepřijali pánové také několik fotografií, ale rozhodně se kvůli tomu nehroutí můj vlastní svět okolo letadel. A kvalita? Bože! Každé oko vidí jinak a každý z nás to vidí jinak, tedy podle svého :-).
Ale tyto neutuchající "navážky" ze stran spotterů ( vlastně jednoho z nich ) ostravského letiště do zveřejněných fotografií snad již nebaví číst nikoho :-(. Akorát tímto ztrácí to, proč sem všichni s určitou pravidelností "chodíme" nahlížet a potěšit své aviatické duše.
Já oceňuji, že se mohu na tuto DC3ku podívat alespoň skrze svůj monitor a rozhodně mně netrápí, zda horizont padá vlevo nebo vpravo.
To je vše, přátelé, co jsem Vám chtěl sdělit...
P.S. pokud by ještě žil Leoš Janáček, tak Vás pošle do "řiti" na dvě doby :-)... On byl hudební skladatel, takže rytmiku zvládal!!! A dobře, zdá se.

16 records

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Further details