Photo Detail

B737-86J


Author: Petr Popelář
Date taken: 06/2011
Number of ratings: 0×
Number of views: 1994×



The albums in which the photo is places

More photos of


Comments



Petr Popelář (...84.36...)
2011-09-07 08:29

Pane Frühbauer nezlobte se, ale mám, já to považuji za formu osobní msty.........protože na každého psa se hůl najde, ale nebojte se, já nepůjdu psát záporné kritiky pod Vaše fotky na airplane-pictures.net
jen proto, abych Vám to oplatil :-D

Lukáš Orel - unsigned guest (...195.215...)
2011-09-06 22:47

Vážený Michale,

pokud se podívate trošku jiným okem na tuto fotografii, tak nejde zcela vůbec o ořez ale o to jak je vcelku v levém dolním rohu rozbitá. Nicméně zveřejněná je proto že je to poměrně unikát v Praze vyfotit tyto barvy. A proto bych v tomto ohledu byl trošku mírnější.

A jen tak druhá věc, screener sám si nemůže příjmout a zveřejnit fotografii. Musí ji ohodnotit jiní spolupracovníci. Proto prosím všechny aby nenapadali ostatní že ten má hroznou fotkua uveřejní si ji zde, takhle to bohužel pro Vaše komentáře nejde.

PP kdyby Vás nebavilo pohybovat se okolo letadel focení a spojit to dohromady, tak by jste tuto práci nedělal. Dle mého názoru je to naopak zpříjemnění dne, i když vím moc dobře že lehké to tu nemáte se spoustou autorů a návštěvníků.

Tímto se nezastávám ani jednoho z Vás, ale myslím si že i jiní lidé by mohli dostat ohodnocení, které patří této fotografii a to proč tu vlastně byla uveřejněná. Je na co koukat na této fotce ;-)

Michal - unsigned guest (...101.182...)
2011-09-06 22:07

PP: Máte zcela pravdu! Nebýt to Vaše fotka, tak to sem nenapíšu a to z jednoho prostého důvodu. Vy kážete jiným, jak mají své fotky upravovat a nakonec sám tyto "rady" ignorujete. To je ten důvod, proč sem tento komentář napsal právě k Vaší fotografii.

Pokud mě máte za zhrzeného autora, tak jste na omylu. Za poslední dva měsíce (to sem začal posílat fotky sem na planes) mi zde screeneři neodmítli ani jedninou fotografii. Máte mě tedy stále za zhrzeného a odmítnutého fotografa? A co se týče Vašeho volna-jistě si ho všichni vážíme, ale věřím, že nebudu sám, koho pak zarazí některé zvěřejněné "perly".
Hezký večer i Vám.

Petr Popelář (...84.36...)
2011-09-06 19:26

Michal:Pane Michal, beru to jako komentář zhrzeného a odmítnutého autora, protože nebýt to moje fotka tak byste to nenapsal.
No a nad Planes přemýšlím ze svého volna tak dvě-tři hodiny denně, abyste měl na co koukat a do koho rýt.
Hezký večer přeji.

Michal - unsigned guest (...101.182...)
2011-09-06 19:05

Pane Popeláři, není Vám trapně, když sem vystavíte takovouto fotku, ale jiným uživatelům odmítáte fotky s komentářem: "nevhodný ořez"??? (podotýkám, že nejde o mě - neberte to tedy jako komentář zhrzeného a odmítnutého autora) Zamyšlení by neuškodilo ;)

ICcz - unsigned guest (...13.72...)
2011-09-06 00:06

Pěkný! Koukám, že po šichtě se daj na kopci trénovat i skoky do vody / pokud tedy dostatečně naprší/ :-)

6 records

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Further details