Photo Detail

B737-8AS


Author: Václav Porkát - wap / LKPR Spotters
Date taken: 04/2010
Number of ratings: 0×
Number of views: 1623×



The albums in which the photo is places

More photos of


Comments



Gonzales - unsigned guest (...228.133...)
2010-05-14 17:26

Richarduv (a Danuv) prispevek je pouhym projevem neznalosti tematu a problematiky teto firmy a pokud to nechape tak mu to asi nevysvetlim, ale to je v poradku ;)
jinak dekuji M.C. ktery chape co jsem ja chtel rici ... a pokud se nepletu tak ja jsem o CSA nenapsal v tehle souvislosti ani slovo, takze uplne nechapu proc sem CSA tahate, do teto diskuse, kdyz s tim nijak nesouvisi, ale co uz ...

2010-05-10 12:16

Panove, jsem veci neznaly, muze mi nekdo ve strucnosti rict, proc je FR tak spatny a naopak? Nekde jsem cetl, ze chtel zavect lety na stojaka.

To same u CSA, proc jsou spatny a naopak? Kdyz vidim diskusni valku FR/CSA...

Dan - unsigned guest (...195.175...)
2010-05-10 05:33

MC: Ok, bez znalosti veci nemas FR rad, takze do toho sijes, beru... ale proto je potreba oponovat, aby si z tve demagogie nahodou nekdo neudelal zkresleny obrazek o opravdovem stavu "letecke" veci...

M.C. - unsigned guest (...176.4...)
2010-05-09 15:54

JS
Šílenství to není,je to legrace,proto jsou u toho patřičné smajlíky :-D
Tak jako je tady mnohým lidem odporná společnost ČSA(z jakýchkoli důvodů),tak mě je stejně odporný Ryanair(z jakýchkoli důvodů).
Ekonomické ukazatele a jiné věci mě u obou společností nezajímají.
Tak jako vegetarián nejí maso,tak já "nežeru" Ryanair a toho vegetariána nepřesvědčuju,aby to maso začal jíst.Je to jeho věc.
Tady je to přesně obráceně.Kdo nemiluje Ryanair a nelétá jen s ním,tak je vyvrhel a cvok a běda,když nahlas řekne svůj názor :-)
Prostě Ryanair nesnáším,mám právo říci svůj názor a ať mě proboha pořád někdo nepřesvědčuje jak je Ryanair skvělý a báječný........
Hotovo.Tečka ;-)
Díky a pěkný den
M.C.

JS - unsigned guest (...144.178...)
2010-05-08 23:47

M.C.: Ocenuji velmi presny odkaz. Narozdil od projevu nekterych jinych ucastniku diskuze, toto ma uroven a me hluboke uznani. Vsechny dily Neznalkovych dobrodruzstvi jsem cetl pred mnoha a mnoha lety, jeste za minuleho rezimu a vas odkaz me primel k tomu abych opet do teto kontroverzni literatury nahledl:-) Zacatek kapitoly 23 popisuje pobyt Neznalka a jeho kolegy Kozlika v hotelu "U levneho bydla", kde se setkava s ponekud kapitalistickym pohledem na svet, tedy s tim, ze zakladni cena ubytovani je minimalni, ale musi platit extra sluzby. Ne nadarmo je vsak v teto knize vyzdvihovan onen zvraceny zivot v kapitalismu. Byla to ucelova komunisticka propaganda, ktera mela zcela planovite ovlivnovat deti a budovat v nich cernobile videni a iluzi, ze co prichazi z vychodu je to nejlepsi co muze byt a zapad je bida, chuliganstvi, prohnila zkazena spolecnost.

Podle meho nazoru je odvolavani se na knihu Neznalek na Mesici, jako soucast vasi soukrome valky proti Ryanairu, projevem cisteho silenstvi , nicmene prispevek hodnotim jako velmi kvalitni :-)))
Hezky vecer:-)

M.C. - unsigned guest (...176.4...)
2010-05-08 12:44

Dan
Já už vím,kam na ty nápady Ryanair chodí :-D
Čerpá je z knihy od Nikolaje Nosova Neználek na Měsíci,
kapitola 23 s názvem V Zapadáku,na stránkách 234 až 238....... ;-)

M.C. - unsigned guest (...218.160...)
2010-05-08 12:05

Dan
Připomínáš mi Paroubka ;-)
Jak není po jeho,tak je zle :-D
Přijmi fakt,že se Ryanair nelíbí 100% každýmu a z jakýhokoli důvodu.A každý má právo to vyjádřit.
Ryanair mi prostě vadil,vadí a vadit asi bude i nadále a s tím že jsem z ČSA to nemá nic společnýho.
Easy Jet a ostatní low-costy si v klidu lítají,vydělávají a nemají zapotřebí si malovat na letadla nějaký úchylný nápisy a tlačit na různá letiště,aby tam lítali za pár švestek.
Příměr dobytčák nemusí nutně souviset se stářím letadla nebo sedaček.

Dan - unsigned guest (...195.169...)
2010-05-08 10:41

MC: No ja se snazim oponovat specialne tobe (protoze si extremne propodnikova huba prorizla ;-) )... nejaky blabolny vykriky do tmy jsou opravdu JPP...

Panovacne jednani to neni, obycejna obchodni strategie pri spolehani se na svou (za ta leta drinou a spravnym vedenim firmy vybudovanou) silu. Jim se v Praze pochopitelne nelibi, a bez toho, aby je to nejak poskodilo ci pomohlo, tak si jdou. Neni divu, kdyz jsou letiste tak namachrovany, kazde si neopravnene mysli, ze je o ne zajem jako o Heathrow nebo City a praktiky FR je proto rozcaruji a nejsou schony se dohodnout. Aspon ze v BTS to vzali za spravny konec. Bohuzel zase pro Prahu ubyde moznost cestovat (snad se vrati do Vodochod a LePra se pak zacne drbat na hlave).

Nevim co furt mate s tim dobytcakem, dobytcak je B737 CSA nebo Jak 40 Armenian... FR ma povetsinou nova, cista letadla, prostorna uvnitr, letani na cas, husta sit linek, jednoduche a rychle odbaveni, provoz z malych letist, kde na odletu (a hlavne priletu) probiha tok cestujicich rychleji... model pro litani po Evrope naprosto fpoho. A to nerozebiram ty bez prehaneni "bezkonkurencni" ceny letenek, kde co u FR stoji 50 EUR jinde 200, i hospodareni, ktere snazicim se majitelum velke vrasky nedela).

Ryanair se nenavidi proste protoze slape na kuri oka, snazi se rozvijet, setrit, zavadet "nove poradky" a ma tvrde jednani... a zatim jim to vychazi. To nulidum neschopnym se tomu postavit dost vadi. Oderint dum metuant :-p

M.C. - unsigned guest (...207.245...)
2010-05-08 07:01

Dan
A jak se říká:
"na každý prase se vaří voda" ;-)

M.C. - unsigned guest (...207.245...)
2010-05-08 07:00

Dan
Nepleť jsem pořád tu ekonomiku.Bavíme se o chování Ryanairu vůči jiným společnostem a jeho panovačnému jednání vůči různým letištím.
Buďto to bude po našem nebo sem přestaneme lítat......bububu.
Když se jim to tu nelíbí,tak ať táhnou.Letišť uprostřed polí,kde široko daleko nic není je po Evropě habakuk :-)
Prostě se smiřte s tím,že tak jako jsou lidi,kteří Ryanair obdivují,tak jsou lidi,kteří ho prostě nenávidí a nesnáší.Ať už je to z jakýchkoli důvodů!Uvědom si,že ne všichni co Ryanair nenávidí pracují u ČSA...... :-D
Znám dost obyčejných lidí,mimo ČSA a LP,kteří s Ryanairem letěli a řekli:
S tím dobytčákem už nikdy!!!
A jako se tady nad Ryanairem rozplýváte blahem vy,tak se tady můžeme negativně vyjadřovat i my..... :-p

19 records

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Further details