Norwegian jmenoval nového generálního ředitele

  • 24.11.2019 17:00

Jacob Schram byl jmenován novým generálním ředitelem Norwegianu. Funkce po zakladateli a generálnímu řediteli Bjørnu Kjosovi, který rezignoval v červenci, se ujímá 1. ledna.

Schram má dlouholetou zkušenost na různých manažerských pozicích v oblasti retailu (Circle K, Statoil, Retail). Působil také jako konsultant u McKinsey and Company.

Společnost přebírá s katastrofálními dluhy, které vznikly nepřiměřenou expanzí společnosti v minulých letech. Schram se zaměří na ziskovost společnosti s cílem odvrátit kolaps a posílit pozice společnosti na trhu.  

Předlužený Norwegian pracuje se ztrátou – v roce 2018 činila čistá ztráta 168,2 milionů USD, v roce 2017 byla čistá ztráta 219,2 milionů USD. (Foto: Reuters)


Fotografie k článku


Související fotky


Související články

Komentáře



Piko - nepřihlášený host (...106.186...)
25.11.2019 01:48
Retailovy manazer

Vizitka dnesni doby - manazeri na vsechno. Chalpik byl u retailu (prodejny), ted si do zivotopisu da leteckou spolecnost, o rok pozdeji pak mlekarny, o dalsi rok treba jadernou energetiku... multifunkcni manazeri bez skusenosti v oboru pizdi tutu dobu.
V pripade Norwegian asi plati nejenom investori, ale i kvalitny manazeri utikaji kudy dal

Celkem 1 záznam

Partneři


Reklama
Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s tím, že využívá pro analýzy a přizpůsobení obsahu soubory cookie. Další informace