Adria Airways v potížích

  • 24.09.2019 06:38

Slovinská Adria Airways je posledním přírůstkem v seznamu společností, které jsou z finančních důvodů nuceny tento měsíc zastavit, resp. přerušit provoz. Týká se to Aigle Azur, XL Airways, britské Thomas Cook Airlines a nejnověji Adria Airways.

Firma „dočasně“ přerušuje lety, a to ve dnech 24. a 25. září. Společnost se podle svého vyjádření snaží „intenzivně“ získat dodatečné financování pro svůj provoz a uvádí, že vede jednání s potenciálními investory. Zpráva není překvapením, o problémech společnosti se mluví již dlouho. Během tohoto měsíce Trident Aviation Leasing Service stáhly od společnosti dvě letadla Bombardier CRJ 900s (S5-AAU, S5-AAV) z důvodů nesplácení leasingových poplatků a před několika dny AeroCentury stáhla Bombardier CRJ 900 (S5-AAL). To donutilo společnost rušit některé lety.

Společnost informuje o situaci na svých webových stránkách www.adria.si. Stránky společnosti byly v noci nedostupné.  (Foto: TripAdvisor)


Fotografie k článku


Související fotky


Související články

Komentáře



Nebyly vloženy žádné komentáře.

Partneři


Reklama
Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s tím, že využívá pro analýzy a přizpůsobení obsahu soubory cookie. Další informace