Fotogalerie


rozšířený filtr >
< zúžený filtr
  • Mirek Sochor
  • 10.06.2017
  • Hlavní chod podávaný v premium economy třídě na lince BA012 ze Singaporu (SIN) do Londýna (LHR). Jako předkrm je podáván salát ze zelené papayi s grilovaným kuřecím prsem a chilli. Hlavni chod: grilovaná svíčková s holandskou omáčkou, pečenými sladkými bramborami (bataty), grilovanou cuketou, křehkým máslovým hrachovým luskem a pomalu pečeným rajčetem. Desertem je mangové mousse s maracujou a mangovým pyré. Pečivo se podává rozpečené v palubní troubě. Zajímavosti je aperitiv ve formě sektu podávaný ve stylu business třídy, tedy ihned po usazeni do sedadla, ještě před startem (mimo obraz). Jídlo je servírováno na standardním plastovém platu v porcelánových a plastových miskách. Příbor je podáván nerezový, avšak oproti business třídě není prostíráni látkové, ale papírové.
  • 183×

Záznamů je více než zobrazených 1500


rozšířený filtr >
< zúžený filtr
Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s tím, že využívá pro analýzy a přizpůsobení obsahu soubory cookie. Další informace