Typ letadla: | A330-323X |
Letiště: | Mimo letiště |
Společnost: | Czech Airlines ČSA (CSA/OK) |
Registrace: | OK-YBA |
Autor: | Michal Krsek |
Datum pořízení: | 11/2013 |
Počet hodnocení: | 0× |
Počet zobrazení: | 2878× |
Večeře v obchodní třídě na letu Praha-Soul: žampionový krém.
A mají v nabídce i dršťkovou?
Foxx, Vojtech: Vypadá to zajímavě. Asi to taky zkusím :-))))
Foxx:
Ten recept je zajimavej, ze to delaj jen z mlika, ja to delam z vody a na konci zjemnuju smetanou a davam do toho rozvarit brambor, ono to zahusti a celkove spoji ty houby s tim zbytkem. Na konci davam trochu majoranky. Zkusim to priste takhle:)
Laskave PT ctenarstvo mohu uklidnit, dalsi chody se jiz chystaji do vysilani. Bohuzel frekvence vysilani gabliku prilis nepreje tomu, aby vsechno od amuse bouche do dezertu vyslo od pondelka do patku.
Nemáte náhodou pocit, že to vypadá jako kdyby to už někdo před chvílí snědl?
Nebesská gastronomie musí mít co nejmenší váhu aby mohla létat... Kdyby tam měli být vepřové párky, bramboračka a k.v.z. k tomu tuplák píva tak by se to letadlo asi nevzneslo... Proto chápu takovéto mini porce.
Mají to dost barevně sladěný, pokud si vzpomenu na ten předkrm, co tu byl vložen před pár dny... vše tak hezky do béžova... očima se tedy moc člověk nenají...
Foxx: :-)))
Já nevím jak ostatní, ale já si pod pojmem žampiónový krém, představím žampiónový krém. :-) Na to člověk nemusí snad být kulinářský expert :-)
Pro ty co fakt neví: www.apetitonline.cz/recepty/8289-zampionovy-krem.html
Celkem 16 záznamů
Copyright © 1999-2024 planes.cz | Redakční systém
Fruha varianta je hovezi polevka s redkvi