Detail fotografie

DC3


Autor: Martin Kotek (KLF)
Datum pořízení: 06/2007
Počet hodnocení: 0×
Počet zobrazení: 3079×



Kategorie a uživatelská alba

Další fotografie


Komentáře



jana737 - nepřihlášený host (...201.62...)
09.01.2009 13:40

krásný, čb fotky sou někdy lepší jak barvný

Petr Minarik - nepřihlášený host
23.09.2007 21:08

Pri fotografovani "statiky" lze dojit k podobnym pohledum a tedy i fotkam. Podotykam, ze DC-3 jsem vyfotil se svou kolem cmuchajici Ritou jako prvni a kazdou dalsi fotku s voriskem budu povazovat za poruseni autorskeho prava, prestoze ma fotka je v supliku a Rita dva roky v hrobecku. Jinak se tam klidne vyfotte treba s krokodylem nebo manzelkou (moji). :-)

07.08.2007 23:47

Dobrý večer pánové. mrzí mne, že musím uvádět věci na pravou míru v této atmosféře. Tak do toho:
Fotka pana Behyni byla skutečně přijata dříve než fotka pana Kotka a byla zveřejněna POZDĚJI než byla přijata fotka pana Kotka, pan Kotek tedy námět NEOKOPÍROVAL.
Pan Behyňa nepracuje v galerii planes.cz, a nemyslím, že by ani on (a samozřejmě ani kterýkoli ze screenerů galerie) jakýkoli námět kopíroval. Pan Behyňa tedy námět NEOKOPÍROVAL.
Celá existence tohoto serveru je založena na slušnosti, tak bych byl moc rád, kdyby se i takovéto věci daly řešit třeba slušným dotazem bez ostrého napadání. Děkuju.
Osobní PS: líbí se mi obě fotky, ale fakt nechápu, proč si musíme kazit společného koníčka takovýmito věcmi.

Martin Kotek - nepřihlášený host
07.08.2007 19:38

Pane Behyńa vím,že je to nestoudnost a mrzí mě ,že jsem tohle vůbec musel napsat .Ale donutily mě k tomu okolnosti tu fotku jsem opravdu neokopíroval a číst pak o sobě ,že jsem Vám ukradl nápad to mě mrzí . Chtěl jsem jen ukázat jak fungují rychlé soudy nad věcmi o ktrých nic nevíme a jen se domníváme toť vše nezlobte se. Přeji Vám také dobré světlo a dobré nápady.

05.08.2007 22:02

Mily M. K. myslim, ze vrchol nestoudnosti je tvoje spekulace o pozastaveni fotky:-D :-D to me teda opravdu dost pobavilo. jen tak dal, preji dobre svetlo

ic - nepřihlášený host
02.08.2007 23:32

Mohu potvrdit, že JB je pravý záploťák , rozhodně není rozhodčí a navíc jezdí fotit na Ruzyň na kole ze stokilometrové vzdálenosti a to vše bez dopingu (pokud nepočítáme gumové medvídky a Gambrinus) :-)

Martin Kotek - nepřihlášený host
02.08.2007 21:33

Pevně doufám ,že pan Behyna není rozhodčí na PLANES a nepozastavil mojí fotku k zveřejnění ,aby pak následně sám šel vyfotit svojí DC-3 a zveřejnil ji jako první. To by byl vrchol nestoudnosti . Snad to je jen spekulace.:-(!

Martin Kotek - nepřihlášený host
02.08.2007 19:25

Děkuji za názory. Chci jen na mojí obhajobu napsat ,že jsem nic nekopíroval ani jsem nikomu nápad neukradl .Fotku pana Behyni jsem viděl na Planes až dlouho po odeslání mé černobílé fotky takže klidně bych mohl napsat ,že pan Behyna okopíroval mojí fotku ,ale on asi není rozhodčí?!! Prostě to je asi náhoda ,že jsme měli oba dva podobný nápad já jí vyfotil černobíle. Jinak u focení přemýšlím vždycky. Nestřílím od boku pořád se učím fotit a snažim se fotit od srdce a zkoušel jsem to fotit z hodně úhlů tahle fotka mi přišla jako nejlepší a také mi ji vzali upravovat kousek budovy jsem nechtěl je to už moc velký zásah do fotky tak to cítím já. . A mrzí mě ,že než si ověříte fakta tak hned mě máte za kopírovatele fotek tohle mi přijde jak komentář nějakého bulváru víte prd a hned soudíte to je NEFÉR. Díky Martin Kotek

Tom - nepřihlášený host
02.08.2007 11:24

Zatím tady nikdo nenapsal, že je škaredá. Ale pokud se fotí statický objekt, který chci publikovat, tak je dost času promyslet si kompozici. A tahle fotka je dle mého názoru v tomto směru poněkud uspěchaná. Buď zvolím jiný úhel, nebo ty budovy odstraním v příslušném softwarovém programu. Toť fše.
Viz perfektní práce J.Behyni, na kterou dal odkaz Honza níže.

Dan A. - nepřihlášený host
02.08.2007 11:01

Náhodou, mně se líbí.

Celkem 15 záznamů

Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s tím, že využívá pro analýzy a přizpůsobení obsahu soubory cookie. Další informace