Mladík odletěl do Portorika místo do Clevelandu

  • 04.01.2024 17:10

Úvodní scénku z kultovního vánočního filmu Sám doma tak trochu připomíná příběh 16letého Logana, který 22. prosince letěl letem Frontier Airlines F9 1832 z Tampy do Clevelandu. Vlastně neletěl, protože omylem nastoupil na let F9 4362 do San Juanu v Portoriku. Oba lety byly vypraveny ze stejného východu, let do Portorika byl odbaven jako první.

Logan měl z letu obavy, neboť to bylo poprvé, kdy měl letět samostatně. Proto přišel k nástupu do letadla s předstihem. Při skenování jeho palubní vstupenky došlo k chybě, která umožnila jeho nástup na nesprávný let.

Že nastoupil do špatného letadla, zjistili rodiče podle času odletu. To však již bylo letadlo na cestě do Portorika. Rodiče mobilizovali Frontier Airlines a zajistili jeho návrat do Tampy stejným letadlem. Do Clevelandu pokračoval Logan další den. (Foto: Tampa International Airport, Cleveland Airport, planes.cz) 


Fotografie k článku


Související fotky


Komentáře



Nebyly vloženy žádné komentáře.

Partneři


Reklama
Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s tím, že využívá pro analýzy a přizpůsobení obsahu soubory cookie. Další informace