Z Prahy na Mallorku budou příští léto pravidelně létat už čtyři aerolinky

easyJet oznámil, že od letního letového řádu 2024 začne létat z Prahy na Mallorku, a to třikrát týdně (každé úterý, čtvrtek a sobotu). Půjde o čtrnáctou linku, kterou dopravce bude z Prahy provozovat. Jen před pár týdny oznámil novou linku do španělského Alicante.

Oranžový dopravce bude trasu obsluhovat ve dnech, kdy nebude čelit konkurenci Ryanairu – ten z Prahy na největší z Baleárských ostrovů létá ve středu, pátek a neděli. Smartwings na trase plánují sedm letů týdně (jeden denně), Eurowings pět (vyjma čtvrtka a soboty). Airbusy A320 na lince EJU7359/60 budou od 25. června v úterý odlétat z letiště Palma de Mallorca ve 13:05 a po průletu v Praze 15:35-16:05 se vrátí na Mallorcu v 18:45 místního času. Ve čtvrtky jsou lety vypsány na 07:15 (Palma), 09:45-10:20 (Praha), 13:00 (Palma), v sobotu o 15 minut dříve.

Z Prahy v tuto chvílí easyJet létá do dvanácti destinací. Jmenovitě do Amsterdamu, Basileje, Bristolu, Edinburghu, Lisabonu, Londýna (Gatwick i Luton), Lyonu, Manchesteru, Milána (Malpensa), Porta a Ženevy.

Připravil: Martin Bernict



Související kategorie

Komentáře



Nebyly vloženy žádné komentáře.

Partneři


Reklama
Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s tím, že využívá pro analýzy a přizpůsobení obsahu soubory cookie. Další informace